lördag 25 oktober 2014

5 mål på 8 matcher... (speltips 98)

Eibar har imponerat på mig såhär långt. Laget har inte lyckats plocka så värst många poäng (9 pinnar på 8 matcher) men men har spelat en ganska trevlig fotboll i stort sett varenda match. 8 mål framåt och 10 mål bakåt lyder statistiken och även det är kanske inte så jätteimponerande, men idag möter man ett riktigt risigt lag vars formkurva pekar långt söderut...

Granada har skrapat ihop 8 poäng på 8 matcher. Precis som förra säsongen så har man extremt svårt att komma till målchanser och då även mål. 5 stycken. Så många mål har det hittills blivit på 8 spelade matcher... På tok för dåligt ! 12 har man släppt in.

Förlusten mot Vallecano i förra matchen var Granadas fjärda raka förlust. På de senaste 4 matcherna har man endast lyckas göra 1 enda mål...

Eibar har inte lyckats vinna på 4 raka matcher (3 oavgjorda och 1 förlust) men tendenserna till bättring finns där och förlusten i förra matchen var inte mycket att snacka om. Där mötte man Barcelona på bortaplan... 3-0 skrevs siffrorna till. Innan dess såg det riktigt bra ut då man t.ex plockade poäng mot A.Bilbao och Villareal. Idag möter man ett perfekt motstånd och det känns verkligen som att man kommer att krångla till sig en seger.

Rak 1:a känns ändå vanskligt. Kryssrisken känns för stor. Men jag eliminerar den risken till stor del genom att lira 1:a med -0,25. Denna spelform kallas för asiatiskt handikapp. En fantastiskt spelform och det är något som man verkligen kan gå plus med i längden!

Spelet lämnas in hos Bet365 till det oerhört trevliga oddset 1,98. Genomsnittsoddset ligger på 1,90 för detta spel så 1,98 tar jag alla dagar i veckan!


Jag tänkte även tjäna lite sköna stålar med FBP:s Cashmakermetod. I torsdagens Europa League blev det +1243 kr med metoden och idag är det upplagt för ett liknande scenario tycker jag :)

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring och en 75% försäkring (3)

Resultat: VINST !!! Men den krympte en aning då jag valde att spela väldigt safe genom att ta nya försäkringar under matchens gång. Blev ändå ett par stabila hundralappar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar