måndag 13 oktober 2014

Chansen är större än 50% (speltips 91)

Island har börjat EM-kvalet på bästa tänkbara sätt. 2 vinster och 6-0 i målskillnad! Två raka 3-0 segrar har det blivit då man besegrat Turkiet hemma på Island med 3-0 och nu sist blev det 0-3 borta mot Lettland. Starkt jobbat av Lagerbäcks mannar och försvarsspelet har fungerat prickfritt än så länge.

Idag möter man ett Holland som har visat upp ett ganska tvivelaktigt spel än så länge. Först en bortaförlust mot Tjeckien och i förra matchen hade man problem med Kazakstan på hemmaplan. Stod länge 0-1 men till slut kunde holländarna vända och vinna matchen med 3-1.

Detta blir en riktigt tuff match för Holland. Island kommer att spela kompakt i försvaret och inte bjuda på något. Jag tror att islänningarna inte precis hade gråtit över ett oavgjort resultat och Lagerbäck kommer garanterat att prioritera defensiven framför allt annat.

Under 2,5 mål ger oddset 2,04 i skrivande stund. Det är bra. Riktigt bra till och med! Jag anser att chansen till att matchen slutar med Under 2,5 är större än runt 50%. Uppskattar faktiskt chansen till mellan 60-70% ! Därmed har vi ett fint överodds att sätta tänderna i. Jag investerar 6/10 units. Spelet lämnar jag in på Betfair.

Jag kör även ett tradingspel med en av mina favoritmetoder, No4-Strategin. Oddset på marknaden man ska använda sig av (allt står förklarat i Fotbollspengar 5.0 manualen som väl alla har tillgång till vid detta laget?) är riktigt fint och det ska mycket till om det inte ska bli en säker tradingvinst !

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: PRECIS SOM I FÖRRA SPELTIPSET SÅ SITTER BÅDE BETTINGSPELET OCH TRADINGSPELET I DEN HÄR MATCHEN :) Härligt klirr i kassan och det är bara att gratulera om du valde att rygga liren !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar