fredag 3 oktober 2014

Speltips 85 och 86: Liverpool - West Bromwich

Jag vet inte om spelbolagen har sett Liverpool spela den här säsongen ? Om dem har gjort de, så är det nog en blind oddssättare som tittat... För jag kan inte förstå hur man trycka ner Liverpool i odds på mellan 1,40-1,50 när man möter West Bromwich på hemmaplan. Det är en stor gåta...

1-1 mot Everton i förra omgången var ett fall framåt. Det måste jag erkänna. Man hade ledningen länge men tappat i slutet av matchen. Visst, "bara 1 poäng" är kanske inte så fantastiskt bra men spelet såg bättre ut än i matcherna man lirade innan man mötte Everton. Tänker då på när man lirade hemma mot Aston Villa och West Ham borta. Det var skrattretande dåligt och vad man skulle med Mario Balotelli till förblir även det en gåta... Den mannen passar inte alls in i Premier League enligt mig.

Laget har förtvivlat svårt i offensiven och man saknar allt som idéer stavas. Från att ha varit ett riktigt roligt Liverpool att titta på förra säsongen så har man nu blivit ett av Premier Leagues absolut idéfattiga lag när det gäller offensiv fotboll. Leicester är t.ex 10 gånger roligare att slå ett öga på och det säger en del....

West Bromwich har efter en tuff tid nu 2 raka segrar i ryggen. Från att inte lyckas göra mål på 3 raka matcher och 0-5 i målskillnad har man nu som sagt 2 segrar och 5-0 i målskillnad på de två senaste! Först en oerhört imponerande 0-1 seger mot Tottenham och nu sist fick man igång målskyttet rejält mot Burnley. 4-0. Inget "monsterlag" att möta men alltid starkt att få håll på lagen som kommer på besök då de nästan enbart lägger sig på försvar. 4-0 segrar ger alltid en grym energiboost åt hela laget!

Nu till vad jag kommer att lira. Som bettingspel så kommer jag att spela att det blir under 2,5 mål till oddset 2,44. Spelet lägger jag hos Pinnacle och insatsen blir 5/10 units.

Jag kommer även att lägga två olika tradingspel och metoderna hittar du som vanligt i Fotbollspengar 5.0. Metoderna jag tänker använda är HT/FT-Metoden samt No4-Strategin.

(Just nu säljer jag 3 stycken Fotbollspengar 5.0 paket med stora förmåner! Intresserad ? Ta då kontakt med mig via E-Post. Börja tjäna pengar på fotboll redan idag!

Tradingmetoder: HT/FT-Metoden och No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: FÖRLUST MED HT/FT-METODEN ! VAR BARA SEKUNDER IFRÅN VINST... ENKEL VINST MED NO4-STRATEGIN !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar