torsdag 2 oktober 2014

Speltips 84: Getafe - Cordoba

På förhand känns detta minst sagt som en ganska "sval" match. Två lag som inte precis rosat marknaden till det ultimata under säsongsinledning möts under fredagskvällen i och man kan verkligen säga att vi har en så kallad "6-poängsmatch" att beskåda!

Jag har min åsikt 100% klar och jag kommer att lira med en av mina favoriter bland tradingmetoderna, Cashmakermetoden. Vid rätt val av match går det att tjäna mycket pengar med den här metoden och det är givetvis tanken i den här matchen. Så häng på för att öka på ditt betfairkonto :)

Efter en tung period för Getafe med 3 raka förluster, 7 mål bakåt och 0 framåt så fick man äntligen ta en skön 3-poängare i förra matchen mot Malaga. 1-0 skrevs segern till och det var en förlösande seger. Både för arbetsron och moralen i laget. Det som fick mig att haja till i den matchen var inte själva segern utan hur man genomförde den. Det var ett oerhört tight och disciplinerat försvarsjobb och Malaga fick inte iväg ETT ENDA SKOTT PÅ MÅL under hela matchen! Bara en sån sak.

Cordoba har det otroligt tungt som nykomling i högsta ligan och laget har ännu inte vunnit. 6 matcher har spelats. Förra matchen resulterade i 1 poäng då man fick 0-0 mot Espanyol på sin hemmaplan. Ett resultat mot en motståndare som inte håller om man ska ha någon chans att överleva i högsta divisionen...

Spelet är trist och stelt. Inga innovativa idéer verkar finnas och inte tar någon något initiativ heller. På bortaplan kommer man garanterat inte att plocka många poäng och skulle man lyckas så är det med "grisfotboll" där man förstör hemmalagens försök till någon form av konstruktiv fotboll och därmed får med sig ett 0-0 eller 1-1 resultat.

Som sagt, jag har min åsikt klar i den här matchen och Cashmakermetoden passar in utmärkt då oddsen på de marknader som man ska använda sig av är prisvärda och väldigt lockande! Jag lirar och hoppas att helgen startar med en härlig tradingvinst på förhoppningsvis runt 1000-1200 kr :)

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring som vanligt och sen även två halvförsäkringar på resultat "2" och "3". Allt står förklarat i Fotbollspengar 5.0 manualen.

Resultat: VINST !!! Ingen "kanonutveckling" men ändå en säker och stabil vinst :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar