söndag 5 december 2010

Nürnberg - Dortmund (Tyskland, Bundesliga) (Söndag, 17:30)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,85

Insats: 3500 SEK (Risken blir 9975 SEK)

Försäkringar:

Halvförsäkring på 0-0 till oddset 17,0 (419 SEK)

Helförsäkring på 1-1 till oddset 8,6 (1439 SEK)

Tradingbolag: Betfair - Nya Kunder Får 300 SEK!!!

Resultat: RÄTT !!! Mats Hummels gör 0-1 för Dortmund. Jag väntar lite tills 1-1 oddsen har gått ner till 8,4 ocj tradar ut till en liten profit. Tradar även då ut matchodds till 5,7.

VINST: 1080 - 384 = 696 SEK !!!Matchkommentar: I den här matchen ska jag låta statistiken tala.
Nurnberg har alltså inte spelat en enda oavgjord match på hemmaplan inu.

Dortmund har inte spelat en enda oavgjord match på bortaplan och har även 7 RAKA SEGRAR ! Det är oerhört imponerande och Dortmund verkar vara en guldkandidat i år.

Med detta sagt så bör det ju inte bli oavgjort idag ;)Här kan vi se att Nurnberg inte har lyckats hålla nollan i en enda hemmamatch medans dom även har gjort minst 1 mål i varje hemmamatch. Ett målglatt gäng och det bevisar även ÖVER 2,5 mål. ALLA hemmamatcher har slutat med ÖVER 2,5 mål och när serieledarna kommer på besök så tror jag den trenden kommer att hålla i sig.

Genom att köpa Fotbollspengar så kommer du att hitta fler sports trading strategier och spelsystem som är oerhört lönsamma för att kunna tjäna pengar på Betfair.

Dortmund gillar också att göra mål. 85% av matcherna på bortaplan har slutat med ÖVER 2,5 mål. Dortmund har inte heller gått mållösa från en bortamatch inu.

Det lilla miniproblemet kan vara att Dortmund spelade Europa League match i veckan. Lag som gör det brukar ha svårt att vinna på "beställning" i helgens matcher. Men nu var det ju inte de tuffaste motstånd Dortmund hade ;)

Nä, den här känns riktigt prisvärd. Krydda all statistik med att Nurnberg har 3 raka förluster och 9 insläppta mål så får du en riktigt fin pepparkaka till kaffet !

Ska vi säga 0-3 till Dortmund ?

Betalda undersökningar har ökat explosionsartat på nätet och Paid Surveys Etc erbjuder möjlighet att tjäna pengar på detta.

6 kommentarer:

 1. hej jag undrar från vilken sida får du statistiken ifrån
  mvh lars

  SvaraRadera
 2. Tack!

  För en rolig blog! Riktigt kul o följa dina spel eftersom jag själv spelar, eller ja tradar odds på betfair. Tänkte bara på en sak med dina "halv/helgarderingar" på ex. den här matchen. Säger absolut inte att det är rätt eller fel men så här gör jag i tex. den här situationen för o maximera vinsten när man försäkrar, det är väl det vi är ute efter :).

  Istället för att försäkra som du gör, betänk det här scenariot.

  Du bokar 0-0 @ 17 som i matchen ovan, men endast med 329:- istället för 417:- ( utan o tänka på 1-1 försäkringen ). Vinst efter kommision 5000.80:- SEN lägger du din försäkring på 1-1 som då blir 1425:- för en vinst om 9975.95 på 1-1 o samtidigt sjunker vinsten såklart på 0-0 till 3547.05:-! Alltså 104:- billigare än vad du betalar för din försäkring.

  Vad kan hända då, jo något av lagen gör ett mål säger vi, då förlorar du i mitt exempel 329:- istället för 417:- medans din 1-1 försäkring fortfarande täcker upp dina 9975:-.
  Alternativ 2, inget av lagen gör mål, halvtid kommer. Vid det här laget har som både du o jag vet oddset på både 0-0 och 1-1 sjunkit, vad jag gör då är och säljer av min 1-1 försäkring med vinst, således minskar risken ännu mer på 0-0 där vi bara hade 329:-.
  Vad vi sitter med i det här exemplet är en mycket billigare försäkring på 0-0, vilket gör att vi kan vänta lite längre än just 60-65min när oddsen sjunker som en sten i vattnet. Eller så petar något av lagen in ett mål då vi kan sälja av X:et direkt och ta en mycket mindre förlust på 0-0.
  Eftersom du, och jag såklart spelar på matcher där vi tror på mål tycker jag helt klart att du ska fundera över den här strategin. Personligen brukar jag sälja av min 1-1 försäkring i halvtid om det är mållöst ca 70-75% av gångerna för att kunna vänta längre på mål, men du får såklart göra vad du vill med dina pengar haha :).

  Anyway hoppas du hänger med lite vad jag menar, även om differensen mellan din o min försäkring i exemplet ovan bara är 104:- så gör det mycket på tex 1år :).

  Kommentera gärna vad du tycker om min "strategi" :) du kanske tycker den är fel?

  Danne

  SvaraRadera
 3. Tjena Lars :)

  All statistik har tagits ifrån soccerstats.com

  Mycket bra sida där man kan få fram massor av statistik gratis.

  SvaraRadera
 4. Tjena Danne !

  absolut är vi ute efter att maximera vinst. Det är de allt handlar om ju ;)

  Jag tycker ditt alternativ 1 låter väldigt bra. Det är en rätt säkert strategi känns det som.

  Alternativ 2 kan vara lite lurig, gör då underdogen mål i 80:e typ så kommer 1-1 oddsen vara väldigt låga och det blir dyrt att försäkra just 1-1. Men då är det nog smartast att sälja av krysset istället för att köpa ny försäkring på 1-1.

  Jag tycker absolut inte dina strategier är fel :) Tvärtom ! Jag har aldrig tänkt på att göra såhär, men det ska lätt prövas.

  Kul att du delar med dig av ditt tradingtänk :)

  SvaraRadera
 5. Kul att du ska prova det! Tycker absolut att det är ett vettigt alternativ eftersom vi spelar på målrika matcher! Kände mej lite "tvungen" o dela med mej något till dej/er eftersom jag suttit lite i bakgrunden o bara stulit tips av dej :) haha. Gjort fina vinster på dina analyser så jag hoppas verkligen att du kan göra nån med tex den här strategin. Kommer självklart att dela med med mej av fler intressanta analyser när dom dyker upp i huvudet!

  Happy trading.

  SvaraRadera
 6. haha, där är nog många som kopierar spelen utan att skriva något ;)

  Absolut ska jag försöka göra det, ska bli spännande !

  SvaraRadera