tisdag 14 oktober 2014

Polen är i sjunde himlen efter segern mot Tyskland

Polen stod för en riktigt fin match mot Tyskland och belönades med en 2-0 seger i förra EM-kval matchen. Känslan i den matchen var att Polen nu har ett lag som verkligen kan vara med och slåss mot de bästa. Man har spännande spelare på så gott som alla positioner och det lär bli otroligt spännande att följa detta lag i kvalet.

Idag ska man spela ännu en hemmamatch och det mot Skottland. Ett Skottland som har börjat sitt EM-kval en aning trevande. Förlust mot Tyskland på bortaplan är kanske inte mycket att snacka om och nu sist blev det 1-0 vinst hemma mot Georgien. En match man vann efter ett oturligt självmål av Georgien. Man imponerande inte nämnvärt och idag lär det bli svettigt att ta någon poäng nu när Polen är i sjunde himlen efter vinsten mot tyskarna...

Mitt bettingspel till den här matchen blir följande:

En rak 1:a för att Polen ska vinna lockar till runt 1,85 gånger pengarna men jag väljer det lite mer "säkra" alternativet Asian Handicap -0,25. Det betyder att om Polen vinner så vinner jag cash på spelet. Blir det oavgjort så får jag tillbaka halva insatsen och den andra halvan klassas som en förlust. Vinner Skottland så förlorar jag hela min insats.


100.000 kr på 7 månader genom att svara på undersökningar online ? Mer info, klicka här.

Spelet lämnar jag in hos Sbobet som i skrivande stund har -0,25 till det finfina oddset 1,65 ! 7/10 units investeras. Tycker att värdet finns ner till oddset 1,55.

Förutom detta lir så tänkte jag även lira med en sports trading metod som brukar ge riktigt bra klirr på kontot:

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring som vanligt och sen även en halvförsäkring (3)

Resultat: BETTINGSPELET BLEV HALVA TILLBAKA/HALVA FÖRLUST. TRADINGSPELET SATT ENKELT OCH DET VAR 3:E RAKA VINSTEN MED FOTBOLLSPENGAR 5.0 METODERNA :) Mitt betfairkonto har ökat med ungefär 5% på dessa 3 spel. I pengar blir det runt 2500 kr då jag lirar med en bankrulle på 50.000 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar