söndag 5 oktober 2014

Speltips 88: Märkligt högt odds. Måste spelas!

Både Örebro och Elfsborg har 4 matcher kvar att spela av Allsvenskan och där finns inte mycket att snacka om när det gäller motivation. Elfsborg har fortfarande en liten chans till att ro hem SM-guldet men man har dessutom bra chans till att knipa en Europa League plats till nästa säsong. Just nu ligger man på 3:e plats (sista EL platsen) men man har har 1 poäng till godo mot AIK. Så hädanefter blir varje poäng extremt viktig.

Formen är god med endast 1 förlust på de 7 senaste matcherna. Då har det även blivit 3 segrar och 3 oavgjorda matcher.

Örebro har visat pangform under en lång tid nu. Eller vad sägs om 6 vinster, 0 oavgjorda och bara 1 förlust på de 7 senaste matcherna !? Inte alls illa. Men tyvärr kom denna formtopp en aning sent då det blir väldigt svårt att fajtas om någon europaplats. Man har nämligen hela 9 poäng upp till Elfsborg med 12 poäng kvar att spela om. Kan gå, men det tror nog ingen vettig människa.

Men man kan plocka ett par placeringar och därmed "snygga till sig" i tabellen lite. Det är man garanterat på jakt efter också så vi lär inte få se ett orkeslöst och oinspirerat Örebro idag. Det vågar jag garantera!

Då Örebro, precis som Elfsborg, har konstgräs så läggs mindre vikt på hemmafördelen. Jag förväntar mig därför en väldigt tight och tuff match som kommer att innehålla en hel del spel på mittfältet.

När det gäller bettingspelet så kommer jag att lägga 3/10 units på att 0-0 står sig till halvtid. Oddset jag får då är 3,25 och det hämtar jag ifrån Unibet.

När det gäller sports trading spelet så väljer jag att använda mig av följande metod från FBP 5.0 manualen:

15-Minuters-Metoden (Klicka här för att läsa mer om FBP 5.0)

Ett märkligt högt odds får man här och det ska utnyttjas till max !

Resultat: Här var det enbart tal om att minimera förlusten. Ett mycket dåligt tradingspel. MINST SAGT !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar