söndag 5 oktober 2014

Speltips 87: Paris SG - Monaco

PSG har haft det tufft av inledningen av säsongen såhär långt. Visst, laget är obesegrat men man har 3-5-0 på 8 ligamatcher och det hör inte till vanligheterna med så många poängtapp. CL vinsten mot Barcelona satt nog där den skulle och det kan vara vändningen för parisarna. Det har väl inte undgått någon att Mr Ibrahimovic går skadad och därmed står laget och faller en hel del. Det har vi inte minst sett på resultaten den senaste tiden...

"Ibra" väntas inte heller delta i dagens match och givetvis ett jätteavbräck.

Monaco, som storsatsade förra säsongen, är såhär långt en stor flopp i årets upplaga av Ligue 1. 10 poäng på de 8 första matcherna är inte godkänt i någon kategori. Inte om man tänker på vilka lirare som Monaco faktiskt fick behålla. I förra omgången åkte man på en rejäl smäll när Nice bortavann med 0-1. Innan dess hade man två raka segrar.

Monaco har redan mött två lag som förväntas ligga högt upp i tabellen när säsongen summers. Lyon och Bordeaux. Då på bortaplan. 4-1 förlust blev det mot Bordeaux och 2-1 förlust mot Lyon. Idag möter man Frankrikes bästa lag i alla kategorier på bortaplan och jag tycker inte att det finns något att diskutera. Jag väljer därför att lira med följande sports trading metod i den här matchen:

Här vore det ologiskt om det inte blir en stabil vinst på några hundralappar :)

Tradingmetod: Huvudystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här tar jag 2 försäkringar för att kunna dra hem en enkel och säker tradingvinst. Båda försäkringarna är halvförsäkringar.

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! Var mycket nära en ny vinst...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar