fredag 31 oktober 2014

Ligue 2 bjuder på SPELVÄRDE ! (speltips 101)

Matchen det gäller är Dijon - AC Ajaccio. Dijon är efter 12 spelade omgångar serieledare med 23 poäng. 7-2-3. 13-8 i målskillnad. Precis som förra säsongen så har man visat sin styrka när det gäller hemmaspelet. 5 matcher. 5 vinster. 6 mål framåt och bara 1 insläppt. Det är kvalité rakt igenom.

Jag blev lite förbryllad när jag såg oddsen på AC Ajaccio till en början. Men efter ett tag så trillade polletten ner. Jag tittade på GFC Ajaccio som ligger högre upp i tabellen och som även är ett bättre lag. Odds på runt 6,4 kändes jäkligt generöst för en vinst...

Men nu är det alltså AC Ajaccio som lirar och då är det en helt annan sak. Då känns oddsen mer "i sin ordning". 3-6-3 efter 12 omgångar lyder statistiken. 10-10 i målskillnad. Det är "halvbra". Vinst i förra matchen (hemmaplan) med 2-1 innebar första vinsten sedan den 22:e augusti ! Däremellan spelade man 7 matcher. 5 oavgjorda och 2 förluster.

Man kan säkert ha återvunnit sitt självförtroende en del efter vinsten senast. Men det var mot ett bottenlagen i Ligue 2, Valenciennes, så det är ju inget som man kan skryta fantastiskt mycket med... Idag ska man möta serieledarna och i min mening det allra bästa hemmalaget i Ligue 2. Lite annan kontrast om man jämför med förra matchen...

Att AC Ajaccio ska vinna känns mer än långsökt. Men man är hyfsat kryssglada och hade varit mer än nöjda med ett oavgjort resultat. Jag tror ju inte riktigt det blir så. Man kommer försvara och inte ha så mycket boll skulle jag tippa på, men att göra detta i 90 minuter känns helt enkelt för svårt. Mitt bettinglir blir därför:

1 (-0,5) till oddset 1,79 hos spelbolaget Pinnacle. Insatsen landar på 6/10 units.

Förutom bettingspelet så ska det även liras med sports trading metoden Variant 3 På Cashmakermetoden. Analysen om varför den bör passa in perfekt har du redan fått, här undertill finns detaljerna om hur jag lägger upp mitt spel:

OBS: Variant 3 På Cashmakermetoden är en sports trading strategi som finns i Fotbollspengar 5.0 manualen. För att få tillgång till den så krävs det att man köper manualen från den här sajten. Kostnaden är 1490 kr för enbart manualen. Pengar som du enkelt kommer att tjäna igen på kort tid om du "kopierar" mina sports trading lir från Fotbollstradaren.com !

Tradingmetod: Variant 3 På Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring som vanligt och även en 75% försäkring (3)

Resultat: KLOCKRENT !!! Sammanlagt cashades över tusenlappen in ! :) Grattis till alla som valde att ta rygg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar