lördag 11 oktober 2014

Speltips 90: Nordirland - Färöarna

Nordirland tog en imponerande 1-2 seger borta mot Ungern i sin första EM-kval match och det stärkte nog självförtroendet rejält. Aldrig lätt att hämta hem en 3-poängare I Budapest. Idag möter man på pappret lite enklare motstånd och man är klar favorit att vinna matchen. Det anser jag vara helt korrekt och då man är ett par klasser bättre än Färöarna.

Färöarna inledde sitt kvalspel med att förlora på hemmaplan mot Finland med 1-3. Man kommer som vanligt få oerhört tufft i varje match och idag, mot ett starkt Nordirland, på bortaplan, känns det som att man kommer att få enorma problem. Mitt tips är 2-0 eller 3-0 och det vore bara dumt att inte testa en Nordirland vinst med -1,5 i handikapp. Det blir därför mitt lir i den här matchen. Spelet lämnar jag in hos spelbolaget Pinnaclesports till oddset 1,85.

Sen kör jag även ett tradingspel med en av sports trading metoderna från Fotbollspengar 5.0 manualen. Känns väldigt säkert på förhand då Färöarna kommer att ha stora problem med att göra mål. Jag förväntar mig en vinst på mellan 300-500 kr :)

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: VINSTERNA CASHADES IN FRÅN BÅDE TRADING- OCH BETTINGSPELET :) Grattis till alla som tog rygg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar