fredag 28 mars 2014

Tradingspel nummer 42 och 43: Crystal Palace - Chelsea

Crystal Palace åkte på ett riktigt tungt baklängesmål i förra matchen mot Newcastle. 1-0 i 90:e minuten... Det var lagets 5:e raka match utan seger och detta har gjort så man än en gång ligger farligt nära nedflyttningsstrecket. Sunderland ligger strax under "strecket" men de har 2 matcher mindre spelade än Crystal Palace och ligger bara 3 poäng efter...

Laget bör därför vara ganska taggade när de ska ta emot serieledarna Chelsea på hemmaplan. Lite "sämre" lag höjer sig alltid ett par snäpp när topplagen kommer på besök och Chelsea lär nog inte få en sån behaglig resa som oddsen antyder.

"Är han galen" kanske en del av er tänker. Chelsea krossade ju Arsenal i förra omgången med 6-0 och då ska man väl kunna vinna över Crystal Palace av bara farten ? Nja, fotboll är ju inte så enkelt och det tackar vi för. Hade inte varit särskilt kul då. Men absolut, Chelsea övertygade stort mot Arsenal och ska givetvis vara favoriter men Crystal Palace har ett riktigt bra försvarsspel och det har man visat under säsongen. Inget lag hämtar 3 lätta poäng i deras hemmaborg och framförallt inte nu när Palace slåss om nytt kontrakt.

Risken finns även att Chelsea tar lite lätt på uppgiften. Efter 6-0 i förra matchen och då man möter ett bottenlag så kan den falska säkerheten smyga sig på. Tankar som "men det löser sig nog" och "tar inte jag tag i det så gör nog någon annan det" är inte helt ovanliga. Vi ska även komma ihåg att Chelsea har en viktig Champions League match mot Paris SG nästa vecka på onsdagen. Man lär redan ha den i tankarna och ingen spelare vill bli skadad. Alltså, risk för att man inte går in hundraprocentigt i duellerna. Kan och brukar straffa sig.

Med dessa förutsättningar ser jag värde i två olika tradingspel. HT/FT-Metoden och No4-Strategin till riktigt smaskiga odds :)

Tradingmetoder: HT/FT-Metoden och No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: BÅDA SPELEN SATT HUR ENKELT SOM HELST !!! Det blev en riktigt fin ökning på betfairkontot :) Hoppas att du ryggade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar