tisdag 11 mars 2014

Tradingspel nummer 34: A.Madrid - Milan

Jag har oerhört svårt för oddssättningen i den här matchen. I det första mötet var Milan det bättre laget och man skapade faktiskt en hel del vassa chanser. Att den matchen slutade 0-1 till Atletico Madrid speglade inte alls matchbilden och i mina ögon var det direkt orättvist. Därför kan jag inte förstå att Milan ger hela 8 gånger pengarna för att vinna matchen på Betfair.

Visst, A.Madrid är grymt hemmastarka och Milan har inte precis rosat marknaden på sistone men laget från Italien har trots tvivelaktiga resultat spelat bra och kreativ fotboll. Det är bara det där "lilla extra" som saknas för att få in bollarna i nätet. Sen får vi inte heller glömma en sak. Milan har stor rutin från Champions League spel och inte minst deras coach Clarence Seedorf. Rutin och erfarenhet betyder extremt mycket i såna här matcher och det är något som Atletico saknar.

Jag kan inte heller förstå oddssättarna och marknaden när det gäller hur mycket mål det ska bli i matchen. Tittar vi på Över/Under 2,5 måls marknaden så är Över 2,5 mål i skrivande stund favorit. Hur går tankegångarna där egentligen ?

För mig är matchbilden till 99% säkerhet helt klar. Milan måste göra mål men man kommer definitivt inte att börja jaga målet direkt efter domaren blåst igång matchen. Man kommer att spela strategiskt och ha stort tålamod. Som sagt, laget har varit med i CL förr och detta är ingen "förstagångs situation" för Milaneserna. Ytor kommer att krympas och täckas bakåt då man absolut inte vill få ett tidigt 1-0 mål i baken.

A.Madrid kommer inte heller dem ha så bråttom. Man har ju 0-1 från första mötet att gå på och precis som Milan vill man inte släppa in något tidigt och onödigt 0-1 som då ger Milan enorm energi som därefter kan bli riktigt jobbigt för spanjorerna.

Så att marknaden favoriserar Över 2,5 mål är för mig en stor gåta. Men det är något som vi sport traders kan dra nytta av och min tradingmetod kunde inte varit mer glasklar idag :) Känner man sig inte bekväm med No4-Strategin så kan även 15-minuters-Metoden samt HT/FT-Metoden vara ett mycket bra val då oddsen även här är ganska tilltalande.

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: FÖRLUST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar