söndag 2 mars 2014

FBP Bot levererade + 6.16 poäng i februari månad

Då var den allra första månaden över för FBP Bot (nyheten under 2014) och "spelroboten" levererade ett riktigt fint plusresultat på + 6.16 poäng. Vad betyder då dessa poäng egentligen ? Jo, det ska jag förklara nu.

När man har köpt boten så ska man ställa in sin satsningsnivå. Då ska man bestämma hur mycket pengar 1 poäng ska vara. De allra flesta (iallafall nu i början) ställer in att 1 poäng ska vara 100 kr. Har man gjort detta, och även varit med under hela februari månad, så har man fått sin kassa att öka med 616 kr (6.16 poäng) och det är inte fy skam.

Har man valt 200 kr som 1 poäng så har man logiskt nog tjänat dubbelt så mycket. Då har spelkassan ökat med 1232 kr.

Har 1 poäng varit 500 kr så har man dragit in hela 3080 kr på bara 1 månad!

Men det gäller att ställa in insatserna så att man känner sig bekväm. Riskera aldrig mer än du har råd att förlora. Det är spel och ingen bankränta vi snackar om. Finns inga "säkra" inkomster inom spelvärlden.

Riktigt kul att den första månaden med FBP Bot slutar med ett sådant härligt plusresultat och förhoppningsvis kommer mars månad att bli lika givande och inkomstbringande :)

Är du intresserad av boten så finns mer info att hämta här. Den är till för alla då där inte krävs någon särskild kunskap. Köp den, ställ in satsningsnivå och låt sedan FBP Bot göra jobbet! Svårare är det faktiskt inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar