fredag 14 mars 2014

Tjäna 1500 kr på bara 24-48 timmar (riskfritt)

Många som ger sig ut på internet för att finna en extrainkomst, deltidsinkomst eller kanske en heltidsinkomst blir besvikna. Varför ? Jo, många har skapat sig en bild över att internet ska leverera snabba pengar och även ganska saftiga summor på kort tid. Jag var själv inte "bättre" back in the days då man hade hört människor bli miljonärer med hjälp av nätet. Det verkade som om "alla" tjänade fantasisummor utan att behöva arbeta så hårt så det kunde väl jag också göra tänkte jag...

För att göra en lång historia kort så insåg jag ganska snabbt att om man ska kunna tjäna pengar på internet så måste man, precis som med alla andra jobb, arbeta för det. Där finns inga "snabba cash" att tjäna från nätet tyvärr... Eller, det är faktiskt inte riktigt sant. Där finns nämligen ett sätt att tjäna pengar i en rasande fart och är man riktigt seriös så kan man tjäna stora summor på väldigt kort tid. Och det bästa är att det inte involverar någon risk.

Här nedanför hittar du en steg-för-steg guide om hur du redan idag (eller på bara 1-2 dagar) kan tjäna dina första 1500 kr. Utan att behöva riskera några egna pengar!

1. Registrera ett konto hos Bet365 (länk öppnas i nytt fönster) (har du redan ett konto så har du tyvärr ingen nytta av den här guiden)

2. Bet365 erbjuder en så kallad insättningsbonus på 100% när du gör din första insättning. Maxbeloppet som man kan få ut i bonus är 1000 kr. För att ta del av maxbeloppet (1000 kr) så behöver du alltså göra en första insättning på 1000 kr. Jag rekommenderar att göra detta då man endast kan ta del av bonusen en gång. När din insättning är klar så ska du alltså ha 2000 kr på ditt nystartade spelkonto!

3. Nu ska du registrera ett konto hos Betfair (länk öppnas i nytt fönster). Har du redan ett Betfairkonto så har det ingen betydelse. Då kommer du ändå att kunna tjäna 1500 kr. Det viktiga är att du inte sedan innan har ett konto på Bet365.

4. Sätt in pengar på ditt Betfairkonto. Hur mycket kanske du undrar ? Finns inget korrekt svar. Det enda svaret jag kan ge är att du ska kunna "täcka upp" dina satsningar som du kommer att göra på ditt Bet365 konto. Förstår du inte vad jag menar så kommer allting bli glasklart lite längre ner i den här guiden. Men jag brukar rekommendera en insättning på minst 2000 kr i början.

5. Sådär! Nu har du fixat själva "grunden". Dvs, ett konto hos Bet365 (1000 kr av dina egna pengar + 1000 kr som bonuspengar) och ett konto hos Betfair (du bör ha minst 2000 kr på kontot). Det är nu de roliga börjar...

6. Du kommer nu att lägga två olika spel. Det du ska sträva efter är att hitta en fotbollsmatch (det kan även vara andra sporter men undvik tennis då spelare kan ge upp under en match. Då gäller lite olika regler från olika spelbolag) som har jämna odds. Låt oss säga att du hittar en match där bortalaget ger 2,50 i odds hos Bet365. Du ser även att samma match på Betfair ligger runt samma odds på bortalaget. Då är det game on!

Det bästa är om du hittar en match där oddset är högre på Bet365 och lägre på Betfair. Detta är ganska svårt men ibland kan man faktiskt lyckas hitta såna matcher. Men det vanligaste är att man hittar matcher med samma odds eller så ligger Betfair lite högre . Om du t.ex hittar 2,50 på Bet365 samtidigt som Betfair ligger på 2,52 så är det en bra match att använda sig av. Några kronor kommer att gå till spillo med tanke på att oddset var högre på Betfair + att dem tar en avgift på 6,5% på alla vinster men det är inte hela världen om detta inträffar. Du kommer ändå att kunna tjäna bra med pengar :)

7. Som sagt, två spel ska nu läggas. Det första är:

SPELA att bortalaget ska vinna på Bet365 till oddset 2,50. Vad din insats ska vara beror på hur mycket pengar du satte in på ditt Betfair konto. Du måste nämligen kunna täcka upp risken (insatsen på Bet365). Men vi säger att du satsar 500 kr på Bet365 och din risk är då just 500 kr på den här matchen.

Efter att du har placerat ditt första vad på Bet365 så ska du logga in på ditt Betfairkonto, lokalisera samma match som du just spelade på, och därefter SPELA EMOT (Boka = rosa ruta) samma bortalag som du just SPELADE på hos Bet365.

Vi säger att du lyckas få samma odds på Betfair (2,50) och du måste då "täcka upp" om matchen skulle sluta med hemmaseger eller oavgjort. För inträffar detta så förlorar du 500 kr på ditt Bet365 konto men det är just detta som vi vill ska inträffa! Du vill nämligen föra över alla dina pengar från Bet365 till ditt Betfairkonto. När detta är gjort så har du nämligen tjänat 1000 kr (bonuspengarna du fick ifrån din första insättning) utan någon risk!

Tillbaka till spel nummer 2. Hur mycket ska man satsa på Betfair ? Bokar (spelar emot) du bortalaget med 500 kr (om oddset är 2,50) på Betfair så riskerar du 750 kr om bortalaget skulle vinna matchen. Men om detta skulle inträffa så vinner du samtidigt på vad nummer 1 hos Bet365. Då vinner du:

500 kr x 2,50 = 1250 kr (insatsen måste dras ifrån så din vinst blir 750 kr. Samma summa som du just förlorade på Betfair!

Men detta scenario är något vi vill undvika. Vi vill istället att hemmalaget ska vinna eller matchen ska sluta oavgjort. Inträffar detta så gäller följande:

Du förlorar 500 kr på Bet365.
Samtidigt så vinner du 500 kr på Betfair (minus kommissionen på 6,5%)

Slutsats: Du har precis fört över 500 kr från ditt Bet365 konto till ditt Betfairkonto och nu gör du exakt samma sak igen tills alla dina pengar från Bet365 är överförda till ditt Betfairkonto.

Nu till lite vanliga frågor angående detta.

En vinst på 500 kr ger mig ju bara 467,50 kr tillbaka!


Betfair ändrade sin kommission från 5% till 6,5% för någon vecka sedan och detta innebär att bolaget tar just 6,5% av alla vinster som spelare gör. Betfair är nämligen inget spelbolag som lever på att kunder förlorar pengar utan de lever istället på att deras kunder vinner pengar. Ett väldigt trevligt koncept men det innebär problem för oss som är "bonusjägare".

Det är därför av yttersta vikt att man hittar matcher med jämna odds för att inte "förlora" för mycket i kommission. Helst matcher med lägre BOKA odds än SPELA odds. Då kan man komma billigt undan. En annan strategi är att man fördelar sin satsning så att man förlorar lika mycket vare sig man vinner på Bet365 eller Betfair. Ingen strategi som jag föredrar men jag vet en del som spelar på det sättet.

Det bästa är att man hittar odds som är exakt lika på Bet365 och Betfair (ett lägre boka odds hade varit de bästa) samtidigt som man hittar ett bortalag som man inte alls tror på. Ju högre odds på bortalaget, desto mindre chans att dem vinner matchen. Iallafall enligt marknaden. En annan strategi är att man hittar bortalag med höga odds. Det ska mycket till om ett lag med 5-6 i odds ska vinna matchen. Nackdelen är att du måste ha en stor summa pengar på Betfair för att kunna täcka upp din satsning på Bet365.

Ett boka odds på t.ex 5,0 ger en risk på 2000 kr (på betfair). Jag brukar försöka hitta odds på bortalag som ligger på mellan 3,5-4,5. Detta har gett bäst resultat för min del. Du kanske undrar varför jag tjatar om bortalag ? Av den enkla anledningen att lag som spelar på bortaplan alltid har svårare att vinna än när dem spelar på sin hemmaplan. Så involvera aldrig hemmalag i dina vad. Det är iallafall vad jag rekommenderar.

Vad händer om jag vinner över mina betfairpengar till mitt Bet365 konto ?


Detta kan ju faktiskt inträffa om man har "otur". Det är ingen katastrof utan då gäller följande:

Du kan inte ta ut dina pengar från Bet365 förrän du har omsatt dina bonuspengar + dina egna pengar ett antal gånger. Omsättningskraven kan ändras närsomhelst så jag skriver inte ut vad som gäller just nu. Det bästa är att du går till Bet365:s hemsida och läser igenom vad som gäller just nu.

Skulle du som sagt lyckas med bedriften att hela tiden vinna på Bet365 samtidigt som du förlorar på Betfair så är det bara till att spela igenom omsättningskravet för att sedan ta ut dina pengar till ditt bankkonto. Men inträffar detta så är det väldigt viktigt att du hela tiden har pengar på ditt Betfairkonto för att kunna täcka upp.

Det blir nämligen väldigt jobbigt om du t.ex har spelat igenom omsättningskravet på Bet365 till 65% samtidigt som du har spelat upp varenda krona på ditt Betfairkonto! Ett scenario som du verkligen vill undvika. Tänk därför alltid ett steg före.

Om jag satsar så mycket på Bet365, och om vadet vinner, har jag då tillgångar till nästa satsning ? 

En fråga som du bör tänka på en och två gånger innan du spelar.

1000 kr ? Du sa något om att man kunde tjäna 1500 kr ?


Stämmer bra de och det är möjligt. Som sagt, insättningsbonusen var 1000 kr men Bet365 erbjuder även en så kallad mobilbonus till kunder som lägger sitt första spel från sin mobiltelefon. Denna bonus är på 100% upptill max 500 kr. Så är ditt första mobilspel 500 kr så kommer du att få 500 i bonuspengar!

Samma princip gäller här. Följ min steg-för-steg guide så kommer du att tjäna 500 kr (bonuspengarna) helt riskfritt. Ha även koll här på hur omsättningskravet ser ut innan du börjar spela.

Blir det inte svårt att tjäna exakt 1500 kr med tanke på kommissionen som Betfair tar ?


Jo, det blir väldigt svårt att tjäna exakt 1500 kr men lyckas man hitta odds på Bet365 som ligger högre än Betfairs boka odds så är det inte omöjligt. Men som sagt, väldigt svårt. Av 1500 kr i bonuspengar så brukar de flesta tjäna runt 1200-1400 kr när allt är klart. Det är inte helt fy skam de heller. 1200-1400 kr som man inte hade innan och dessa pengar är även skattefria. Det krävs inte heller något större arbete förutom att hitta matcher med jämna odds.

Hur hittar jag matcher som har jämna odds ?


Jag brukar gå till Oddsportal.com och lokalisera matcher med jämna odds på bortaplan manuellt. Men där finns även tjänster på nätet som man kan använda sig av om man önskar. En väldigt bra sajt, som ger en lista på matcher med jämna odds, hittar du här. Klicka på rutan "All Bookmakers" och välj Bet365. Då matchar tjänsten odds från Bet365 och Betfair så att du enkelt och snabbt hittar bra spelobjekt.

Stora matcher från Premier League, La Liga, Serie A, Champions League osv brukar ligga rätt så jämt. Det är just dessa som jag brukar inrikta mig på. Men sen finns där "guldkorn" i de lite lägre ligorna då många inte spelar på dessa matcher. En gång hittade jag ett bortalag (i den engelska fjärdedivisionen) som jag kunde spela till 3,30 hos Bet365 samtidigt som jag kunde boka samma lag på Betfair till oddset 3,05 ! Såna matcher är ganska trevliga att hitta men det händer inte precis varje dag.

Sådär! Nu har jag nog tagit upp det mest väsentliga när det gäller att jaga bonusar och föra över dem till sitt Betfairkonto. Denna strategi fungerar självklart med andra spelbolag också. Där finns hundratals spelbolag i världen som lockar med insättningsbonusar på mellan 200-3000 kr så du förstår nog hur mycket pengar man kan tjäna om man är seriös.

Jag vet en som bloggade för något år sedan (bloggen finns kvar men jag kommer inte ihåg adressen) som var ifrån England. Han var riktigt seriös och körde stenhårt på att jaga bonuspengar. Han fick också ihop 50.000 kr på bara 2 månader! Det är fullt möjligt om man har tid och tålamod.

Har du frågor kring detta så är du välkommen att ställa dem med hjälp av kommentarsfältet här nedanför inlägget.

Har jag glömt att få med något ?
Vad tycker du om denna strategi ?
Har du redan provat att tjäna pengar på detta sätt ?
Har du andra tips och förslag om hur man kan gå tillväga ?

Som sagt, kom gärna med synpunkter, kritik, tips, ideér eller vad det nu kan vara.

Användbara länkar som förekom i texten:

Direktlänk till Bet365
Direktlänk till Betfair
Länk till Oddsportal.com
Länk till Bet72.com/oddsmatcher/

(Samtliga länkar öppnas i ett nytt fönster)

4 kommentarer:

 1. Comeon har en insättningsbonus på upp till 3000. Gäller samma upplägg där? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Yes, det är samma koncept där. Men var noga med att läsa igenom omsättningskraven och de andra reglerna när det gäller bonusen. Vissa bolag kräver t.ex att man satsar på odds som inte understiger 2,0 eller 1,50.

   När man har koll på detta så kan man tjäna fina pengar genom att utnyttja Comeon + Betfair :)

   Radera
 2. Det här hör inte hit, men jag undrar hur din trading med Draw Inflation går? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder DI på helgerna och det går bra. Men de flesta av mina affärer gör jag ändå på Resultatmarknaden med hjälp av PMT :) Där har jag på sistone hämtat hem många sköna slantar!

   Radera