lördag 22 mars 2014

Tradingspel nummer 39: West Ham - Manchester United

Jag följde oddsutvecklingen på den här matchen när Man United spelade mot Olympiakos. United låg i 1,85 när matchen började mot Olympiakos och under hela den matchen sjönk oddset på att United skulle vinna idag. Var på runt 1,77-1,78 när RVP blev skadad och då höjdes oddset snabbt till runt 1,85 igen. Sen gick det stadigt uppåt hela tiden tills 2,0 nåddes och då sjönk det igen till runt 1,90. Ganska brutal reaktion av marknaden tyckte jag men det var för att RVP gjorde alla 3 målen mot Olympiakos.

Vad vill jag egentligen ha sagt med detta ? Jo, med en skada på RVP och oddshöjning på United så borde ju marknaden vi använder när vi spelar med No4-Strategin ha följt med ? Döm av min förvåning när jag tittar på betfairgrafen och ser att oddset har gått åt motsatt håll än det de borde göra ! Detta blir därför ett väldigt prisvärt spel!

West Ham har två raka förluster men detta har varit på bortaplan. Hemma har man varit ganska bra och framförallt, det defensiva spelet har kommit igång riktigt bra.

Men jag rekommenderar att hålla koll på matchinledningen. United svävar på moln efter vinsten i CL och det har garanterat höjt laget rejält. Startar man i ett rasande tempo så kan det va värt att dra sig ur tidigt. Men man riskerar även att komma in i samma gamla hjulspår nu när Van Persie inte är med så som sagt, håll gärna koll i början. Kan du inte se matchen så kan du hålla koll på statistik via mobilen eller någon livescore sida. Då får man ganska snabbt en bild över hur inledningen ser ut.

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !! United gjorde 0-1 redan i den 8:e minuten... Wayne Rooney visade vägen med mål x2. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar