tisdag 25 mars 2014

Tradingspel nummer 40: Bolton - Blackpool

Bolton är nog ett av Championships största frågetecken. Man är inte stabila för 5 öre och storvinster som t.ex 4-0 och 1-5 blandas med riktiga lågvattenmärken som t.ex poängtapp mot bottenlag både på hemma- och bortaplan. Nu sist blev det 2-2 borta mot Yeovill och det var Boltons tredje raka match utan någon vinst. Formen är därför lite halvtaskig.

Blackpool såg ut som ett sjunkande skepp som aldrig nådde men de senaste matcherna har det sett bättre ut. 1-0 vinsten över Millwall följdes upp att man tog ledningen med 0-1 borta mot självaste Leicester men till slut fick man se sig besegrade med 3-1. I förra matchen var man tillbaka på hemmaplan och då blev det ännu en 1-0 seger mot "Hudds". Laget har med dessa 2 vinster på 3 matcher skaffat sig ett komfortabelt försprång till lagen som ligger på nedflyttningsplats.

Jag tror att vi kommer att få se ett defensivt Blackpool som äntligen har fått lite självförtroende i laget. Man möter Bolton i ett bra läge och jag testar Resultatmetoden 1 då Boltons hemmamatcher bara gått Över 2,5 mål 33,3% av gångerna och Blackpool har bara gått Över 2,5 mål i 44,4% av deras bortamatcher.

Kör som vanligt precis som det beskrivs i Fotbollspengar 5.0 materialet under "Resultatmetoden 1".

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: NYA CASH PÅ KONTOT !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar