lördag 15 mars 2014

Tradingspel nummer 35: Reading - Derby

Reading är ett klurigt lag att förstå sig på. Ena dagen kan man ta en bortavinst mot topplaget QPR och nästa match kan man bara få med sig 1 poäng hemma mot ett mediokert lag som Yeovil... Finns inte mycket logik i det och Reading är minst sagt ett lag som alla tippare fruktar mest av allt. Man blandar och ger och det är väldigt svårt att sätta fingret på om formen är på väg upp eller om man är på väg mot ännu ett bottennapp.

De två senaste matcherna har laget iallafall sett riktigt bra ut. 1-1 borta mot Brighton följdes upp av en imponerande 2-4 vinst mot Leeds i förra omgången. Man har haft lite problem på hemmaplan de 3 senaste matcherna med 1 oavgjord och 2 förluster. Endast 1 mål framåt och det kom mot Yeovil...

Derby har efter en strålande period nu tappat fart rejält. Det gäller inte bara att man har börjat tappa viktiga poäng utan målskyttet har även helt stannat upp. Iallafall de 3 senaste matcherna:

2-0 förlust mot Burnley
0-1 förlust mot Millwall
Sist blev det 0-0 hemma mot Bolton


Inget roligt facit för Steve McClaren (Derbys coach) och det känns som att man möter ett Reading på uppgång i helt fel läge. Spelarna är inte alls i balans efter 3 matcher utan seger plus att att nervositeten framför mål kommer att märkas då man inte målat på 3 raka matcher. Vad gör man då ? Jo, man börjar prioritera defensiven ännu mer och sen försöker man vinna matchen med 0-1 och hitta tillbaka till vinnarspåret igen.

15-Minuters-Metoden spelas med hög insats idag till ett oväntat högt odds!

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: ÄNNU ETT STRÅLANDE TRADINGSPEL :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar