tisdag 11 mars 2014

2 prisvärda speltips från kvällens Champions League matcher

Jag har hittat två olika speltips som jag finner väldigt mycket värde i att backa upp. Det är ett från kvällens möte mellan Bayern München - Arsenal och det andra hämtar jag ifrån mötet mellan A.Madrid - Milan.

Den våghalsige spelar en kombination till ett riktigt skönt odds. Jag nöjer mig med två singlar. Båda spelen är hämtade ifrån världens största bettingsajt, Bet365.

A.Madrid - Milan

Spelform: Att kvalificera sig

Spel: Milan

Odds 8,0

8,0 på att Milan fixar avancemang är för bra för att avstå ifrån. Som jag nämnde i dagens tradingspel så har Milan större rutin från CL matcher och det väger tungt. Får Milan in det första målet i matchen så kommer spanjorerna att bli rejält nervösa och då är det en 50/50 match igen. Jag tippar faktiskt att slutresultatet blir 0-1 och sen vinner Milan i förlängningen eller på straffarna. Som sagt, 8,0 är ett riktigt överodds i mina ögon och det måste testas!

Resultat: FEL !!! Milan åkte på däng med hela 4-1 och förlorade sammanlagt med 5-1. 

Bayern München - Arsenal

Spelform: Tid för lagets första mål

Spel: Arsenal - Mål före 79:00:e minuten

Odds: 1,83

Tyvärr har oddset hunnit sjunka från 2,0 till 1,83 men där finns fortfarande värde anser jag. Jag själv la mitt vad när oddset var på 2,0. Jag har inte själv "hittat spelet" utan jag kopierade det när jag läste reken från den här sajten. Känns som ett riktigt bra spel och det är dagens bästa tycker jag!

Resultat: RÄTT !!! Arsenal lyckades sätta en boll innan 79:e minuter hade passerat :)

Spelen är som sagt hämtade ifrån Bet365 och har du inte konto än så är det din lyckodag då alla nya kunder får 1000 kr i insättningsbonus samt 500 kr i bonus när man lägger sitt första mobilspel. Så du har alltså 1500 kr att hämta ut i "gratiscash" ! Slå till vettja :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar