lördag 8 mars 2014

Tradingspel nummer 32: Leeds - Bolton

Leeds har bara 1 förlust på sina 6 senaste matcher och formen är därmed väldigt god. I förra matchen tog man ledningen med 0-1 borta mot QPR men när krutröken hade lagt sig så stod det 1-1 på resultattavlan. Man har fått in en riktigt vass anfallare i form av Connor Wickham och han kommer att utgöra Leeds anfallsspel med Ross McCormack. Ett par som garanterat kommer att hitta nätet en hel del gånger!

Bolton har även dem ganska hygglig form. 1 förlust på de 5 senaste matcherna och laget har även 2 raka vinster utan insläppt mål. När hände det senast !?

Leeds jagar playoffplats även fast det känns långsökt. 8 poäng upp till Wigan (som har den sista playoffplatsen) är inte omöjligt men då måste man gå för vinst i sina matcher. Med Wickham i laget (lån från Sunderland) så tror jag att man lyfta sig ett par snäpp och det kommer att vara en helt annan skärpa i avsluten.

Därför väljer jag att spela med Över/Under 1,5-Trading-Metoden där oddset är tilltalande en dag som denna. En enkel metod där det även är enkelt att få gröna siffror med :) Jag kommer att vänta med att lägga in mitt eget spel till runt 15:30-15:45.

Häng på !

Tradingmetod: Över/Under 1,5-Trading-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: VINST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar