tisdag 18 mars 2014

Tradingspel nummer 36: Chelsea - Galatasaray

Chelsea åkte på en tung smäll mot Aston Villa på lördagskvällen (förlust 1-0) och tankarna var säkert redan på tisdagens uppgift i CL spelet. Detta är nämligen en av säsongens viktigaste matcher och man har skaffat sig ett riktigt trevligt utgångsläge i form av att man spelade 1-1 i Turkiet. Idag tar man sig t.ex vidare på ett 0-0 resultat...

Just det sistnämnda är intressant information. Chelsea tar sig vidare på 0-0 (även fast man inte kommer att "sikta" på detta) och man behöver då inte jaga mål i matchen. Det är Galatasaray som är tvungna att göra mål om man ska kunna avancera. Känns som att Londonlaget kan utnyttja detta på ett bra sätt. "Gala" har nämligen en tendens att släppa lite på tyglarna när det gäller försvarsspelet. Det såg vi inte minst i gruppspelet.

Ju längre matchen går (om det står 0-0) så måste Galatasaray satsa mer framåt och då kommer Chelsea att få riktigt fina ytor att laborera på. Med detta sagt så känns Fegisen med helförsäkring solklar för min del !

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: NYA FRISKA SKATTEFRIA CASH PÅ BETFAIRKONTOT TILL ALLA SOM RYGGADE :)

6 kommentarer:

 1. Nu är jag tillbaka i matchen (får se hur länge det håller)! :)
  Ryggar ditt spel och hoppas på bra utdelning! Var lite sugen på No4-strategin men kör på Fegisen istället. Är ju lite ringrostig. :)
  God tur! // Peter

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena Peter!

   Kul att höra ifrån dig igen :) Kul att du hängde på och kontot bör ha ökat.

   Radera
  2. Tjena!

   Synd att första målet kom så tidigt bara, men oddsen hade kanske inte varit mycket bättre en halvtimme in heller? :)

   Radera
  3. Hade förmodligen varit ungefär samma odds.

   Radera
 2. Snyggt, själv valde jag No4 och fick kalla fötter redan i halvlek. Fel beslut så här i efterhand men det är alltid lättare när man har facit :) Att jag dessutom hade spelat Chelsea räddade dock upp det lite.

  Några spel idag? Mhv / R

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, det är alltid lätt att vara efterklok när matchen spelats :) Jah funderade också på N04 men då "Gala" har visat upp ett bristande försvarsspel på bortaplan så skippade jag den.

   Jadå! Dagens tradingspel är ute nu.

   Radera