lördag 29 mars 2014

Min "sport betting karriär" har börjat på bästa sätt!

Jag har sedan 2009 varit en aktiv sports trader på oddsbörsen betfair och det är nog de flesta medvetna om som följer den här bloggen. Under dessa år har jag varit oförskämt framgångsrik och nuförtiden tjänar jag nästan alltid minst 10.000 kr varje månad. Inga konstigheter. Inga lögner. Bara rena cash som åker in på kontot varje månad. Skattefria dessutom och det är, ja, rätt bra om du frågar mig.

Men där finns en sak som jag aldrig har lyckats bli framgångsrik på och det är sport betting. Jag har försökt otaliga gånger och då med stort självförtroende men varenda gång har det slutat det med fiasko. Men när 2014 började så lovade jag mig själv en sak. Jag ska gå plus varje månad med hjälp av sport betting och när året är slut så ska jag summera mitt äventyr på bästa möjliga sätt. Hur har det då gått egentligen ? Vi är snart framme vid april månad och jodå, det har faktiskt gått riktigt bra.

Då jag hade dålig erfarenhet så gick jag inte heller in med så höga förväntningar men både januari och februari resulterade i plus.

Januari: + 11 units
Februari: + 16 units


Mars har hittills varit ganska trög men jag ligger ändå +4,5 units. Med 2 dagar kvar så hoppas jag kunna finputsa min statistik. Har spel både idag (lördag) och imorgon så förhoppningsvis kan det bli lite fler units plus.

Stor framgång för min egen del då jag innan nästan alltid har haft förlustmånader när jag summerat. Vad gör jag då annorlunda ? Två grejer och dessa är:

1. Jag spelar ALDRIG på bortalag. Inte under några omständigheter! Ska jag köra raka bets på 1-X-2 marknaden så blir det alltid 1 eller X.

2. Jag kör så kallade flat bets (satsar alltid samma summa på mina spel). Min satsning ligger alltid på 3 units som då representerar 2,5% av min totala bankrulle.

Jag gillar flat bets mer än att satsa en viss unit per spel (vanligtvis 1-5 eller 1-10 units). Har aldrig varit någon höjdare på att avgöra vilken unit som är bäst för just de spelet som jag valt. Nu kvittar det om jag kör lågoddsare eller högoddsare. Samma unit vid varje tillfälle och hittills har det fungerat klockrent! Förhoppningsvis kommer det att fortsätta så.

Jag kommer att göra mitt spreadsheet (där jag bokför mina spel) synligt inom kort och tanken är då att lägga upp spel i god tid så man får möjligheten att rygga om man vill.

2 kommentarer:

 1. Spännande!
  Jag har heller inte lyckats särskilt bra med ren betting, däremot går även min trading rätt bra. Med god hjälp av dina tips. :)
  Kunde kanske vara värt ett försiktigt försök igen och följa dina riktlinjer även inom bettingen. Roligt att även den går bra för dig nu även med bettingen, men du vet att det går upp och det går ner i perioder. Håller i alla fall tummarna för att din satsning lyckas även här! :)
  /Janne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det går upp och ner en hel del och det är nog det som är problemet. Jag är "van" vid att vinna för de mesta när det gäller tradingen men på bettingen kan man förlora 3-4 gånger på raken.

   Men nu ska jag hålla mig till mina enkla regler och se hur det går under 2014 :)

   Radera