onsdag 26 mars 2014

Tradingspel nummer 41: Sassuolo - Sampdoria

Detta känns som ett riktigt bra spel då marknaden tror på en målsnål match. Kan inte riktigt förstå varför. Sassuolo försöker alltid spela en offensiv fotboll och inte minst på hemmaplan. Resultaten har kanske lyst med sin frånvaro då man för tillfället parkerar på näst sista plats i Serie A tabellen. Men till dagens match återkommer äntligen anfallaren Domenico Berardi som hittills har stänkt in 12 baljor under säsongen. Stort plus!

Sassuolo är även det lag som har släppt in flest mål på hemmaplan under den här säsongen. 29 stycken på 14 matcher.

Det är väldigt oroande då man möter ett riktigt taggat Sampdoria som i förra matchen krossade Verona med hela 5-0 inför hemmafansen. Matchen innan släppte man in 3 mål mot Atalanta (3-0 förlust) och innan den matchen tvålade man dit Livorno med 4-2. Målglada matcher alltså och jag tror även på ett par mål i den här matchen.

Förra mötet lagen emellan slutade 3-4 till Sassuolos fördel och detta var 3:e november 2013. Kanske inte blir lika många mål idag men vi lär få se ett Sassuolo som måste framåt i banan för att göra mål. Det börjar bli ont om matcher nu när säsongen börjar gå mot sitt slut så varje hemmamatch är otroligt viktig. Oavgjort är inte längre bra nog.

Allt talar för att matchen kommer att innehålla mål och för att utnyttja detta så väljer jag att lira med nedanstående tradingmetod. Bör bli en enkel vinst :) Häng på!

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair - Klicka här för att få 350 kr att spela för! (Nya kunder)


Resultat: EN AV DE ENKLASTE TRADINGVINSTERNA I MITT LIV !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar