torsdag 27 mars 2014

Tradingspel nummer 42: Levante - Real Betis

Ännu en otroligt viktig match för Real Betis. Lagets "höjdpunkt" tog slut i och med avskedet i Europa League och nu är det bara en sak som gäller. Fullt fokus på att hänga kvar i La Liga till nästa säsong. Lättare sagt än gjort då man just nu parkerar på jumboplatsen med hela 10 poäng upptill säker mark. 9 matcher finns kvar att spela. Med andra ord, man måste börja släppa på tyglarna lite och spela för 3-poängare. Så även på bortaplan !

Betis vilade en del spelare i förra matchen mot A.Madrid då dessa var slitna efter Europa League matchen mot Sevilla. Det var alltså fullt fokus på den här matchen innan den mot A.Madrid.

Levante ligger lite i ingenmansland och detta brukar innebära en sak. Allt på planen sker inte helhjärtat. Det kan vara markering på en hörna eller kanske en löpning som måste tas för att Betis inte ska få en farlig målchans.

Känns som risken finns att lagen börjar försiktigt och "känner på varandra". Därefter tror jag på öppnare ytor i matchen. Jag lirar därför med Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden och jag planerar att gå in i handlingarna efter 25 minuter om tillfället finns kvar vill säga. Metoden är riktigt bra då man på ett enkelt sätt kan minimera risken samt maximera vinsten så häng på! :)

Tradingmetod: Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: SPEL BLEV ALDRIG AKTUELLT !!! Synd, då det troligtvis hade resulterat i en ny vinst... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar