onsdag 19 mars 2014

Tradingspel nummer 37: Manchester United - Olympiakos

Oj vilken match vi har framför oss ikväll! Manchester United har all press på sig i världen och skulle man åka ut ur Champions League så kan bara säsongen beskrivas med ett enkelt ord. Fiasko.

För Olympiakos del så kan det bli enorm succé om man skulle ta sig vidare. För vem trodde egentligen det när CL spelet startade ? Självförtroendet bör även vara på topp hos grekerna då man nyligen säkrade seriesegern i den grekiska ligan.

Annat är det för United. Man åkte på en riktig kanonsmäll mot Liverpool i helgen och förlusten skrevs till 0-3 efter att Liverpool tilldelats 3 (!) straffsparkar ! Gerrard tog samtliga med satte "bara" 2/3 i nätet. Sista målet stod målkungen Luiz Suarez för istället. Att förlora i Premier League är en sak, men att förlora mot just Liverpool (och på hemmaplan) tog nog hårt på spelarna. Det är enorm prestige i dessa matcher.

Första tanken jag fick när jag såg oddset på Man United (runt 1,55 i skrivande stund) var att "jaha, nu var det dags igen! Spelare och spelbolag trycker ner United i odds bara för att de heter just Man United". Vi har sett liknande scenarion med Milan den här säsongen. Det kvittar egentligen hur dåligt ett förmodat "storlag" spelar för de som spelar på matcherna har hela tiden samma tanke och det är "den här matchen bör laget komma igång". Riktigt så fungerar inte fotboll.

Men idag är jag faktiskt beredd att "chocka" och hålla med den stora massan. United förtjänar ett odds på runt 1,55-1,60 i mina ögon. Varför ? Här kommer några anledningar såsom jag ser det:

1. United har spelat mycket bättre i CL än i PL den här säsongen. Och inte minst på Old Trafford där man har varit riktigt vassa i sina matcher.

2. United förlorade mot Liverpool i lördags. Det var nog droppen för spelarna och nu tror jag på en uppryckning. Man har ingenting att satsa på förutom Champions League. Här kan man lägga allt sitt krut. Eller, man kan ju ta fjärdeplatsen i ligan men det känns väldigt långsökt. Chelsea, Man City, Arsenal och Liverpool placerar sig nog på topp 4 den här säsongen.

3. Olympiakos brukar ha väldigt svårt när de beger sig till England för att spela. De har även mycket mindre rutin från såna här matcher i jämförelse med United och det kan visa sig vara väldigt viktigt ikväll.

4. Grekerna kommer att prioritera defensiven. Man har ju 2-0 från det första mötet. United kommer antagligen att få styra spelet lite hur dem vill i sitt eget försvar och på mittfältet men sen tar det stopp. Med tanke på den offensiva kraften som United besitter så bör man hitta lägen till att måla även fast Olympiakos kommer att krympa ytorna på egen planhalva.

Jag säger inte att Manchester United kommer att gå vidare för det tror jag inte de klarar av. De jag istället säger är att den förmodade matchbilden + de förutsättningar som jag förklarade lite längre upp i denna text gör att jag spelar med tradingmetoden Nästa-Mål-Metoden. Den bör kunna tjäna pengar åt oss alla idag :)

Är du sugen på att tjäna pengar med hjälp av Fotbollspengar 5.0 så ska du läsa infon på den här sidan. Där hittar du mitt "exklusiva erbjudande"

Tradingmetod: Nästa-Mål-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: ENKEL VINST !!!

2 kommentarer:

  1. Spännande, har faktiskt ännu inte testat denna metod. Men det verkar som ett vettigt val. Vi kör!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du hängde på! Blev en enkel resa till nya rikedomar :)

      Radera