söndag 30 mars 2014

Tradingspel nummer 44 och 45: Valencia - Getafe

Här är Valencia på tok för stora favoriter! Oddset på hemmavinst ligger på 1,40-1,45 och det är skrattretande. Måste givetvis förklara varför jag tycker så.

För det första så bör inte motivationen vara på topp i Valencia lägret. 9 poäng upp till Europaplats med bara 8 matcher kvar. I praktiken kan det givetvis gå vägen men det ska mycket till. Vi såg exempel på bristande motivation i förra matchen mot Almeria. Ledning med 0-2 ganska tidigt i matchen och sen skulle man bara städa av resten av tiden. Gick sådär då man tappade till 2-2 och det blev även slutresultatet.

För det andra så är man fortfarande kvar i Europa League och siktet är inställt på att vinna den turneringen. Match på torsdag mot Basel i Schweiz och den lär spelarna ha i tankarna redan nu.

För det tredje så är formen halvtaskig. På de 5 senaste matcherna har man bara 1 vinst. 2 har slutat oavgjort och 2 har slutat med förlust.

Getafe är helt under isen och det förklarar det oerhört låga oddset på att Valencia ska vinna matchen. De 8 senaste matcherna har resulterat i 0 vinster, 3 oavgjorda och 5 förluster med målskillnaden 4-13... Fantastiskt dåligt må jag säga! Inget snack om de. Men... I de senaste två matcherna har laget visat förbättring. Visserligen har det blivit två förluster (1-0 borta mot A.Bilbao och nu sist blev det 0-1 förlust mot Villareal) men spelet har sett allt bättre ut.

Laget kämpar även för sin existens i La Liga och motivation slår klass brukar man säga. Inte helt omöjligt att det stämmer idag. Jag "laddar in" in cash och kör, precis som igår, med två olika tradingmetoder i samma match! Känns helrätt på förhand :)

Tradingmetod: No4-Strategin och Över/Under 1,5-Trading-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: PLUS-MINUS-NOLL MED NO4-STRATEGIN OCH EN SÄKER VINST MED HJÄLP AV ÖVER/UNDER 1,5-TRADING-METODEN :)

2 kommentarer:

 1. Hej

  Trevlig blogg! Köpte FBP 5.0 genom deras sida. Visste inte om din blogg innan dess. Har skickat mail tidigare om detta för några dagar sedan men undrar om man kan köpa ditt material ändå? Sedan när jag är på din FB-sida och trycker på ett tips så står det "Acces to this site is restricted" när jag trycker på länkarna. Alltså grejen är ju att jag vill följa så många tips som möjligt! :) Själv kör jag mest fegisen och det går ju strålande men är kul och prova nya strategier också. :) Mvh Andreas (mailade även till din e-post)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket material är det då du syftar på ?

   Vilken E-post mailade du ? För jag har inte fått in något...

   Radera