torsdag 20 mars 2014

Tradingspel nummer 38: Salzburg - Basel (+ speltips från Benfica - Tottenham)

Första mötet slutade med ett oavgjort resultat (0-0) men det var Salzburg som var det bättre laget i den matchen. Många har redan sagt det men Salzburg har ett riktigt spännande lag och det visade man inte minst i förra omgången när Ajax avfärdades enkelt. Man satsar stenhårt på Europa League då man leder sin inhemska liga helt överlägset så man kan lägga allt krut på den här uppgiften.

Basel känns inte riktigt lika heta som för t.ex förra säsongen. Visst, man leder sin inhemska liga men man har har haft svårt att vinna på sistone. Det blev visserligen en 5-0 seger mot Aarau i förra ligamatchen men innan dess fick man "bara" 1-1 hemma mot St Gallen, 2-2 borta mot Thun och 1-1 borta mot Grasshoppers. Thun och Grasshoppers är kanske inga dåliga gäng men Basel brukar ändå kunna ta 3-poängare i dessa matcher.

Jag förväntar mig ett heltaggat Salzburg som kommer att dominera bollinnehavet och då även skapa många farliga målchanser. Basel lär får kämpa hårt. Basel lär ligga lågt och försöka kontra in 0-1. Då krävs nämligen 2 mål från Salzburgs sida om man ska avancera till nästa omgång i EL...

Jag väljer även att lira ett hörnspel via Bet365. Benfica - Tottenham. Jag lirar att Benfica får fler hörnor än Tottenham med -1 i handikapp. Oddset ligger i skrivande stund på 1,83 och det är riktigt bra enligt mig! Tottenham har nämligen "gett upp" och lämnar massor av sina stjärnor hemma. Benfica har 1-3 från första mötet men man kommer inte att slå av på takten ikväll.

Tottenham måste satsa offensivt och Benfica kommer att utnyttja detta till max. I förra mötet vann Benfica hörnstatistiken och på hemmaplan lär man göra det igen. Jag tippar 8-3 i hörnesultat till Benficas fördel.


EDIT: Benfica fick flest hörnor men det blev 6-5 och då bara 5-5 med handikappet inräknat.

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: HÄRLIG VINST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar