onsdag 5 mars 2014

Tradingspel nummer 30: Bosnien - Egypten

Bosnien ska deltaga i sommarens VM-slutspel och det känns som att laget kan gå långt med tanke på vilka kvalitetsspelare man besitter. Kommer bli riktigt kul att följa! Men idag ska man träningslandskampa mot Egypten i Innsbruck, Österrike och det känns som en ganska passande uppgift då Egypten har en ny coach (Shawky Gharib) som bytt ut stora delar av laget efter att ha misslyckats med att ta sig till VM.

Laget spelade playoff mot Ghana där första mötet slutade med en 6-1 förlust på bortaplan och sen på hemmaplan lyckades man vinna med 2-1. Till dagens match har man inte mindre än 9 debutanter och man kommer inte att bry sig om resultatet särskilt mycket. Det lär bli viktigare hur spelet ser ut under matchen.

Vi vet att Bosnien har stora kvaliteter och idag är första steget mot att spela ihop en "VM-elva". Spelarna lär vilja visa upp sig och även vara extremt taggade.

Fotbollspengars "Säkerhetsbältesmetoden" med en helförsäkring känns "rock solid" ikväll.

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring


Resultat: VINST !!! Egypten överraskar och vinner med 0-2. Inte som jag trodde men med sports trading kan man ändå vinna när "fel lag" vinner matchen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar