måndag 11 mars 2013

Vi har en riktigt fin spelvecka framför oss

Ny vecka och nya inkomstmöjligheter på Betfair ! Jag är laddad och inte minst för Champions League matcherna som ska spelas på tisdag och onsdag ! Det kommer att bli riktigt spännande att följa och inte minst matchen mellan Barcelona - Milan.

Den ska spelas imorgon (tisdag) och då ska även Schalke ta emot Galatasaray i Tyskland. Kan bli en riktig rysare då första mötet slutade 1-1.

På onsdag så möts Malaga - Porto och även Bayern München - Arsenal. Ska till ett större mirakel och det ska bli fortsatt spel i Champions League för Arsenal...

Idag ser sports trading utbudet lite tunt ut och jag hittar inget riktigt bra spel. Laddar därför helhjärtat inför morgondagen och ska redan nu börja leta efter en passande tradingmetod i någon av CL matcherna. Oftast är oddsen "korrekta" när det gäller såna stora matcher men nog ska man kunna hitta något prisvärt.

Vill även passa på att tacka för den positiva responsen för att jag tipsade om Neobux. Har fått in mail om att några utav mina läsare redan har kommit igång med tjänsten. Jag själv hyrde 100 nya reffs idag och är nu uppe i 150 reffs som tjänar pengar åt mig på auto-pilot :)

Det rullar på riktigt bra och nog ska man kunna tjäna hyfsade pengar i framtiden.

Jag återkommer med nya tradingspel under morgondagen så glöm inte att surfa in här då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar