fredag 8 mars 2013

Hur många är intresserade ?

Jag har fått in en hel del mailfrågor om när nästa rabattkampanj för Fotbollspengar 5.0 ska sätta igång. Det finns tydligen enormt stort intresse för produkten och det är inte så konstigt. Det är en produkt som levererar skattefria inkomster och som verkligen fungerar :)

Mina 2 sista tradingspel här på bloggen har däremot levererat 2 raka förluster och det hör inte till vanligheterna. Minns inte riktigt när detta inträffade sist... Sak samma, förluster ingår givetvis och påstår man något annat så är det bluff. Allt handlar istället om att vinna mer än man förlorar och det är just detta som metoderna i Fotbollspengar 5.0 hjälper en med. Går allt åt pipsvängen så finns det smarta och smida säkerhetslösningar som gör att man alltid "landar mjukt".

Många produkter som jag har testat förklarar sina system otroligt utförligt men dessa är konstruerade för när allt går om det ska. Men fotboll är ibland inte så logiskt och just detta har FBP 5.0 gått igenom till punkt och prickar. Man har lagt ner massor av tid att förklara hur man ska agera om fotbollsmatchen inte riktigt går som man vill.

Jag hade definitivt inte blivit så framgångsrik med deras tradingmetoder om det inte vore för alla utförliga säkerhetstänk.

Intresseanmälan tas gärna emot


Jag har fått möjligheten att erbjuda Fotbollspengar 5.0 med 500 kr i rabatt ännu en gång. Men det förutsätter att minst 5 personer är intresserade av att köpa. Istället för 1895 kr blir då priset 1395 kr.

Jag tar därför gärna emot intresseanmälan via min mail som är tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com

Jag hoppas och tror att jag ännu en gång kan erbjuda mina läsare en schysst deal med 500 spänn i rabatt :)

EDIT: Då intresset för att köpa FBP 5.0 var megastort så kan jag tyvärr inte längre erbjuda 500 kr i rabatt. Men det lär komma fler kampanjerbjudanden i framtiden så håll ögonen öppna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar