måndag 4 mars 2013

Tradingspel nummer 49: Sevilla - Celta Vigo

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: NY HÄRLIG VINST !!!

Kommentar/Analys:


Måndag igen och utbudet är som vanligt glest. Men efter att ha sållat igenom matcherna har jag ändå lyckats hitta något som tilltalar mig. Jäkligt trist att det blev förlust igår på Catania - Inter matchen. Jag spelade nämligen 4 matcher till med olika metoder från Fotbollspengar 5.0 och dessa slutade med vinster... Men inte så mycket att göra åt det, idag tar jag nya tag för att leverera ett nytt vinstspel :)

Sevilla ligger lite i ingenmansland. Man har ungefär 10 poäng ner till nedflyttningsplats och man har även runt 10 poäng upp till en Europaplats nästa säsong. Men alla andra lag har spelat en match mer än Sevilla så ska man "hänga på tåget" bör man ta en seger idag.

Hemma ser det rätt bra ut. 8 vinster, 1 oavgjord och 3 förluster har det blivit. Innan dagens match är man uppe i 4 raka hemmasegrar och man har endast släppt in 2 mål. Motståndet har kanske inte heller varit mördande. man har mött Deportivo, Vallecano, Granada och Osasuna.

Celta Vigo har det kämpigt och man huserar i bottenskicktet av tabellen. Just nu ligger man strax under "strecket" men man har bara 2 poäng upp till Zaragoza och därmed säker mark. En vinst idag skulle ta dem ovanför strecket och det skulle säkerligen vara ganska skönt.

Men det är lättare sagt än gjort. Laget är inte alls speciellt vassa på resande fot och detta vittnar 1-1-11 om ! 11 förluster på 13 bortamatcher håller inte om man vill stanna kvar i La Liga. Man har även otroligt svårt för att producera mål framåt. Snittet ligger på 0,69 mål per bortamatch och sammanlagt har man bara gjort 9 bortamål under säsongen.

Let's go för en new vinst !!!

2 kommentarer:

  1. Bra jobbat! jag fick bra vinst,
    tog en changsning och väntade på nästa mål (2-0) och det kom! grönade sen ut fina cash!!
    Hälsn. Kurt

    SvaraRadera
  2. Tackar för det. Tack för kommentaren och att du ryggade :)

    SvaraRadera