fredag 15 mars 2013

Tradingspel nummer 57: Union Berlin - St Pauli

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Första = Helförsäkring Andra = Halvförsäkring

Resultat: JAMENVISST !!! CASHMAKERMETODEN LEVERERAR C.A.S.H SOM VANLIGT :)


Kommentar/Analys:


Det såg rätt trevligt ut för Union Berlin för ett par matcher sedan. Man hade bra form och man var på väg uppåt i tabellen. Nu är läget något annorlunda och man har faktiskt bara 1 seger på sina 5 senaste matcher. Man har nu 6 poäng upp till Kaiserslautern, som ligger på en kvalplats till Bundesliga.

St Pauli har efter 3 raka vinster dragit ifrån sina bottenkonkurrenter. Laget har nu skaffat sig ett 8 poängs försprång ner till det fruktade "strecket". Tittar vi på vad för lag som St Pauli har mött i sina 3 vinstmatcher så imponerar 3-0 segern mot FSV Frankfurt. Men vinsterna mot Aalen (12:a i tabellen) och Regensburg (sist i tabellen) är väl inte jätte märkvärdiga.

Men en vinst är alltid en vinst och 3 raka höjer självförtroendet.

Något som jag tyckte var anmärkningsvärt var att St Pauli bara har gjort 6 mål på bortaplan ! Detta på 12 försök... Det blir enkelt räknat 0,5 mål per match och det är väldigt lågt. Men då man bara har släppt in 14 mål så har man ändå lyckats ta en del poäng. 2-4-6 är bortastatistiken.

Idag har man ett megastort avbräck i form av anfallaren Ginczek. Han har sammanlagt gjort 12 mål för sitt St Pauli och 4 av dessa har kommit på bortaplan.

Du kommer väl ihåg att laget bara hade gjort 6 mål på bortaplan ? Tar vi då bort de 4 som Ginczek har gjort så landar siffran på 2 mål !

Tittar vi på hur många mål Union Berlin släpper in så är det 11 stycken på 13 hemmamatcher. Lägg till att man inte heller har förlorat på 7 raka hemmamatcher.

Mer behöver inte sägas, här stinker det PRISVÄRT SPEL lång väg !!!

Jag hoppas kunna "värma upp" med en fredagsvinst för att sedan ta riktigt bra betalt imorgon och på söndag. Jag har redan checkat in utbudet och det lär bli ett par olika spel med strategierna ifrån Fotbollspengar 5.0 men då jag har skaffat mig "nya" tradingstrategier genom Total Football Trading produkten så ska dessa också få "jobba åt mig" !

Siktet är inställt på en sju helsikes helg och nya betfairpengar ska förhoppningsvis rulla in :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar