tisdag 5 mars 2013

Tradingspel nummer 50: Dortmund - Shakhtar

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: NYA PENGAR PÅ BETFAIRKONTOT !!!

Kommentar/Analys:


Då var det äntligen dags för returmöte i CL åttondelarna ! Idag är det dags för supermötet mellan Man United och Real Madrid på Old Trafford men jag vänder blickarna till dagens andra match. Den mellan Dortmund och Shaktar.

Första mötet slutade 2-2 i Ukraina och man behöver inte tänka särskilt mycket på vilket lag som var mest nöjda med detta. Dortmund fick med sig ett oavgjort resultat och dessutom 2 bortamål som är så otroligt värdefulla. Detta betyder att Dortmund går vidare till nästa omgång om matchen idag skulle sluta 0-0 eller 1-1. Man har skaffat sig ett enormt övertag.

Shaktar måste göra mål. Så enkelt är det. Men det är lättare sagt än gjort. Helst när man ska spela på Dortmunds hemmaarena...

Det är lite svårt att sia om matchbilden. Kommer Dortmund att försöka punktera matchen tidigt eller man börjar defensivt och lägger sig på kontringar ? Det sistnämnda är nog inte alltför troligt då detta absolut inte är Dortmunds fotbollsfilosofi.

Shaktar är inget oävet lag och har man en riktigt bra dag kan man säkert ställa till det för tyskarna. Så idag känns "Säkerhetsbältesmetoden" med helförsäkring riktigt skön.

Dortmund - Shaktar i all ära, men ikväll kommer jag sitta bänkad framför TV:en och titta på Man United - Real Madrid ! Givetvis så kommer jag att ha full koll på vad som händer i den andra matchen så jag inte missar något viktigt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar