onsdag 20 mars 2013

Det märks att det är uppehåll

Usch, då var det dags igen. Uppehåll i de stora ligorna på grund av VM-Kval. Det märks inte minst på In-Play utbudet hos Betfair... Det är inte helt lätt att hitta spelbara objekt den här veckan. Men på fredag är det dags för en hel del kvalmatcher och då kommer man förhoppningsvis hitta några prisvärda spel.

Ska även leta efter matcher där jag kan använda mig av pre-match metoderna från mitt senaste nyförvärv, Total Football Trading. Hittills har det blivit plus i kassan med dessa metoder och då det är pre-match metoder kan man med gott samvete gå in med lite större summor utan att behöva bli hysteriskt nervös.

Jag kommer även att börja publicera spelförslag här på bloggen där jag använder mig av olika metoder från TFT.

Mitt mål är att öka mina sports trading inkomster rejält och med 10 nya tradingmetoder från Total Football Trading ser det minst sagt ljust ut!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Du skriver på bloggen idag om pre-match metoder i TFT och
  att man då törs spela med större insatser.
  Jag har Fotbollspengar 5.0 och funderar på att köpa TFT,
  men skulle vilja veta vad "pre-match" egentligen innebär.
  Med vänlig hälsning
  Lars

  SvaraRadera
 2. Tjena Lars,

  Pre-Match trading innebär att man tradar innan matchen ens har startat.

  Ett exempel kan vara att man tror att Lag A går ner i odds två timmar innan matchstart. Man kliver då in på SPELA oddset 2,0. En halvtimme innan start så har oddset gått ner till 1,90 och då kan man göra en vinst genom att spela i motsatt riktning, det vill säga, BOKA samma lag.

  Så Pre-Match trading är ett väldigt säkert sätt att vinna pengar på. Man behöver inte vara rädd för några större svängningar i oddsen.

  SvaraRadera
 3. Travexperten.com22 mars 2013 kl. 00:09

  Jag har börjat att boka krysset. Sedan köpa tillbaka när målet kommer. Verkar fungera. Men då vill man ah snabba pengar så man börjar boka 0-0 i halvlek. Det verkar inte fungera i längden...

  SvaraRadera
 4. Frasen "snabba pengar" är förbjuden inom sports trading världen. Det går inte att tjäna snabba pengar. Då kommer man antagligen att förlora allt man satsar istället...

  SvaraRadera