onsdag 6 mars 2013

Tradingspel nummer 51: Juventus - Celtic

Tradingmetod: HT/FT-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: NICHT GUT !!!

Kommentar/Analys:


Igår så gick Dortmund och Real Madrid vidare till kvartsfinal i Champions League och idag ska 2 nya lag joina dem. De flesta är väl rätt överrens om att Juventus ska ta sig vidare då första matchen slutade 0-3 till italienarna... Celtic har en, inte omöjlig, men extremt tuff uppgift framför sig. Det krävs en 0-3 vinst bara för att ta matchen till förlängning.

Men Celtic kommer definitivt inte att vika sig en enda millimeter. Det ligger inte i deras natur. Man kommer garanterat att ge det en ärlig chans och skulle man få in ett tidigt 0-1 mål så lever drömmen i högsta grad! Då kommer laget att få extra krafter. I första matchen var man inte alls dåliga och man förtjänade faktiskt att göra mål. Man missade en hel del riktigt vassa lägen och 0-3 speglade inte matchbilden enligt mitt tycke.

Juventus kommer att ta det lugnt i början tror jag. Det värsta som kan hända är att man släpper in ett tidigt mål. Då kan lätt nervositeten smyga sig närmre. Så det lär ju inte bli full satsning för att stänga matchen tidigt. Man kommer att spela smart och taktiskt och inte riskera något. Lite som Manchester United spelade i första halvlek igår.

Jag kör på HT/FT-Metoden då oddset är kanon !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar