lördag 9 mars 2013

Topptipset - Vecka 10 - LördagResultat: FEL !!! 6 rätt. 808 kr i utdelning.

Dagens kupong erbjuder nästan 8 hemmafavoriter och det brukar innebära kass utdelning. Men det kan givetvis också innebära en riktigt hög utdelning om några tvåor skulle smyga sig in. De enda bortalagen som jag tror har en bra chans är Sunderland och Brighton. QPR kan vara riktigt vassa den ena matchen för att i nästa vara riktigt dåliga. Så en "helis" måste det bli en den matchen.

Bolton har bra form, men Brighton är väldigt bra i sina ljusa stunder. Tycker att runt 20% på en 2:a är för lite och den är prisvärd!

Mina "säkra" hittar jag i Norwich och ett kryss mellan Crystal Palace - Leeds. Norwich åkte rejält på pumpen mot Man United i förra matchen men nu är det hemmaplan mot Southampton. Man har även fått in en fin förstärkning i Lucciano Becchio från Leeds och han kommer säkerligen att stänka in några baljor i Norwich tröjan.

Mitt kryss i Crystal Palace - Leeds grundar jag Leeds defensiva spel på. Då man tappade Becchio (16 mål var han uppe i) så krävs ett tight defensivt spel för att sedan avgöra med 1 eller 2 mål. Just denna taktik kör laget med verkar det som och man har bara släppt in 1 mål på sina 4 senaste ligamatcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar