söndag 3 mars 2013

Tradingspel nummer 48: Catania - Inter

Tradingmetod: 15 Minuters Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: FÖRLUST !!!

Kommentar/Analys:


Catania är en riktig "dark horse" i Serie A. Man smyger med bakom topplagen och nu har man endast 2 poäng upptill Europa League plats till nästa säsong. Det hade varit en enorm framgång för att lag med inte alltför stora resurser. Kval till Champions League är även det inom räckhåll men man ligger 6 poäng ifrån 3:e platsen. Men lagen som ligger 1-4 har en match mer spelad än Catania så chansen finns där...

I "normala" fall hade aldrig Catanias odds varit och nosat nere på 2,40 när man möter Inter. Så är fallet idag och det är inte så konstigt. Catanias form är riktigt vass och på de 3 senaste matcherna har det blivit 2 vinster och 1 oavgjord. Defensiven är grymt stabil med bara 1 insläppt mål på dessa matcher. Man plockar de flesta av sina poäng på hemmaplan. 9-2-2 är riktigt starkt!

Inter ligger just nu på en 5:e plats, 2 poäng före Catania. Dagens match blir därför extra viktig då Inter, vid en eventuell förlust, skulle förlora sina 5:e plats till just Catania. Det är man nog inte speciellt sugna på. Man måste nästan ha en vinst för att haka på Milan (48 poäng) och Lazio (47 poäng).

Formen är sådär, iallafall på bortaplan. Man har inte vunnit borta på sina 7 senaste försök och det är märkligt när det gäller ett lag av Inters kaliber.

En match där väldigt mycket står på spel. Jaa, ni förstår själva. 15 Minuters Metoden, och oddsen som vi får, måste helt enkelt testas !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar