torsdag 14 mars 2013

Då har man kommit igång med Total Football Trading

Efter att ha köpt Total Football Trading så hade jag inte så mycket tid till att testa produkten. Men förra helgen så körde jag deras tradingmetoder på en del matcher och då körde jag först och främst med deras pre-match strategier. Jag ser stor potential kring dessa och många andra delar min åsikt har jag märkt.

Jag sökte nämligen lite information på Google och många använder bara pre-match strategier för att tjäna runt £100 extra i veckan ! Det blir en riktigt fin extrainkomst på £400 i månaden och det tackar man inte nej till...

För mig själv blev det totalt 5 vinster och 1 förlust. Förlusten var otroligt onödig då jag "gamblade" lite för att vinna 1 eller 2 tick till. Som vanligt så biter alltid detta en i arslet och med all rätt!

Jag tänkte köra med samma metoder den här helgen och även testa några utav de andra.

Tillsammans med tradingmetoderna från Fotbollspengar 5.0 så kan detta bli oerhört spännande! Mitt "sjuka" mål på att dra in över 30.000-35.000 kr varje månad på sports trading kanske inte är så sjukt längre... Men det är en bit kvar. Och kom ihåg, varenda krona är skattefri :)

2 kommentarer:

 1. Låter spännande. Krävs det annan programvara t.ex. BetAngel ellet TGT eller liknande för att kunna använda sig av pre-matchsystemen? Jag tänker på graferna som visas och som man antagligen utgår ifrån.
  mvh
  Janne

  SvaraRadera
 2. Tjena Janne,

  Allting blir lite enklare om man har en programvara. Jag kör med BetAngel då detta låter mig göra så mycket mer än om jag bara hade använt Betfairs egna hemsida.

  Men det är inget som är "livsnödvändigt" om man vill bli framgångsrik. Men det underlättar en hel del.

  Tradar man på 3-4 matcher samtidigt så kan allt köras i bakgrunden hos BetAngel (Guardian) och då behöver man inte vara så aktiv. Man kan då göra något helt annat och när man återgår till datorn så har man förhoppningsvis låst in en profit :)

  SvaraRadera