lördag 9 mars 2013

Tradingspel nummer 54: Watford - Blackpool

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Watford ångar på i ett rasande tempo. Premier League utsikterna för nästa säsong ser väldigt ljusa ut. Man ligger för närvarande på en 2:a plats i tabellen (direktplats till PL) men det finns lag som skuggar strax bakom. Varje match och varje poäng är därför mycket viktiga!

Laget är obesegrat i sina 7 senaste matcher. 5 segrar och 2 oavgjorda har det blivit. Man är det lag som har producerat flest mål i hela The Championship serien under säsongen. På 36 spelade matcher har det blivit 71 mål. Det är nästan 2 mål per match och det imponerar nog på de flesta. Inget fel på det offensiva spelet med andra ord...

Blackpool var en frisk fläkt när dem gick upp i Premier League. Iallafall i början på säsongen. Nu har man verkligen "rasat" i såväl seriesystemet och även i spelarkvalitet. Just nu är den bistra verkligheten att man bara är ett mediokert lag i Englands andradivision.

Man parkerar på en 17:e plats och man har inte långt ner till nedflyttning. Endast 5 poäng. Laget har inte vunnit på 5 raka matcher och än värre är målproduktionen. Eller vad sägs om 1 mål på dessa 5 matcher !? Det är mer än uselt vill jag påstå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar