lördag 30 mars 2013

Tradingspel nummer 65: Manchester City - Newcastle

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


WOW !!! Vilken härlig fotbollslördag vi har att se fram emot ! Men då det är Påskafton så är det ju ALL IN på äggakorgen så tiden är knapp till att trada många matcher. Så City - Newcastle får bli dagens enda tradingspel fast utbudet är enormt.

Titeln kan Man City glömma. United kommer inte att kollapsa under slutfasen av säsongen. Nu gäller det istället att behålla sina 2:a plats som ger en direktplats till Champions League. 3:e platsen ger visserligen också en direktplats men man vill nog gärna bli tvåa skulle jag tro. Sist blev det en 2-0 förlust mot Everton och både Tottenham och Chelsea skuggar City i tabellen. Man har helt enkelt inte råd med fler onödiga poängtapp.

Newcastle har en rätt så trist tabellplacering. Man ligger i mitten och man lär inte ta en Europaplats till nästa säsong. Oroande är att man bara har 6 poäng till goda på Wigan som ligger strax under nedflyttningsstrecket.

Newcastles form är väldigt stabil. Man förlorar sina bortamatcher och vinner sina hemmamatcher. Annan fakta är att City inte har gått mållösa av planen i samtliga hemmamatcher den här säsongen.

Till sist så vill jag önska alla sports trading entusiaster en riktigt:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar