onsdag 13 mars 2013

Konkurrenskraftiga odds på Premier League

Spelbolaget Betsson har funnits under en lång tid och man har lyckats med att bli ett av de större och starkare bolagen på internet. Det är inte så konstigt då man erbjuder ett stort utbud av såväl odds, casino och poker. Till nya kunder erbjuder man även 1000 kr i välkomstbonus när man gör sin första insättning. Detta är ett riktigt bra "lockbete" som många andra spelbolag också kör med.

Jag vet många som enbart väljer att spela hos spelbolag som erbjuder minst 1000 kr i bonus. För att man ska kunna ta ut dessa pengar så måste omsättningskraven uppfyllas men en duktig spelare bör inte ha några svårigheter med detta. Spelar man smart och med bra money management så kan man inom snar framtid ta ut ut sin bonus tusenlapp.

Höga odds på engelska Premier League


Enligt min egen erfarenhet så erbjuder alltid Betsson konkurrenskraftiga odds när det gäller Premier League betting. Därför blir det självklara valet att satsa sina pengar här. Jag kombinerar gärna 2 eller 3 matcher på lördagar för spänningens skull.

Vissa finner spelvärde i att backa upp odds mellan 1,20-2,0 men sådana odds spelar jag aldrig. Kvittar vilka lag som möts. Odds ska alltid vara högre än 2,0 och helst högre än 2,50 för att jag ska ha med laget i min kombi- eller trippel kupong. På sistone har jag haft stor lycka med att sätta X i Premier League matcher. Oddsen på oavgjort är alltid väldigt generösa och dagens fotboll är mycket jämnare än för bara något år sedan.

Detta kan utnyttjas och jag är helt övertygad om att man kan gå plus i längden genom att spela X i Premier League matcher.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar