fredag 22 mars 2013

Tradingspel nummer 61: Frankrike - Georgien

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Kvällen erbjuder ett helt smörgåsbord av VM-kval matcher och jag har hittat ett minst sagt intressent spel mellan Frankrike - Georgien.

Frankrike, som för övrigt jag hejar stenhårt på, har börjat vägen mot VM i Brasilien på ett mycket trevligt sätt. 2 raka vinster mot Finland och Vitryssland följdes upp av 1-1 borta mot Spanien. Riktigt starkt. Efter många år av misslyckande så har kanske Frankrike något riktigt bra på gång ?

Georgien är en liten outsider. Man vet inte riktigt var man har laget. Hittills så har man blandat och gett i gruppspelet. Man började med att vinna mot Vitryssland för att sedan vara otroligt nära en av 2000-talets största skrällar. Man hade 0-0 mot Spanien med bara minuter kvar av matchen men till slut fick spanjorerna hål på Georgien. 0-1 slutade matchen.

Detta följdes upp av 1-1 borta mot Finland och sist blev det en 2-0 förlust mot Vitryssland.

Idag reser man till Frankrike för en av de tuffare bortamatcherna i gruppen. Frankrike är självfallet storfavorit och oddsen står just nu i låga 1,15 på Betfair. Men tyvärr har fransmännen gjort många besvikna när dem är storfavoriter på senare år. Idag möter man ett taggat Georgien som har visat kvalitè i vissa matcher.

Men då Frankrike spelar på hemmaplan och är megafavorit så kommer jag att spela låg till medelinsats. Det är iallafall ett riktigt roligt och prisvärt spel i mina ögon! Nuff said.

2 kommentarer:

 1. Tjena igen!
  Jodå den satt riktigt fint, tackar för det. Jag spelade även Sverige-Irland med samma metod som också gav en fin vinst. Lika roligt varje gång man kan använda No4, den ger bra utväxling på pengarna!

  Då jag nu har införskaffat TFT och prövat mig fram lite med blandat resultat så ser jag naturligtvis fram emot dina tips för även de metoderna som verkar spännande.

  Anyway, tackar igen för väldigt goda och genomtänkta tips.

  /Janne

  SvaraRadera
 2. Inget att tacka för :) Kul att du hängde på!

  Kul att du också valde att skaffa TFY. Känns som om man kan tjäna riktigt fina pengar med samtliga metoder.

  SvaraRadera