torsdag 7 mars 2013

Tradingspel nummer 52: Viktoria Plzen - Fenerbahce

Tradingmetod: Över/Under 1,5-Trading-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: FÖRLUST !!! HATA EUROPA LEAGUE !!!

Kommentar/Analys:


Plzen chockade nog många när man först lyckades besegra Napoli på bortaplan med 0-3. I returmatchen på hemmaplan såg man till att nästan göra samma sak. Fast då vann man "bara" med 2-0. Sammanlagt 5-0 på 2 matcher mot ett lag av Napolis kaliber imponerar stort! Resten av lagen är därmed varnade i Europa League...

Formen är mycket god och för tillfället leder man den tjeckiska ligan. En annan detalj är att Plzen inte har gått mållösa av planen i de senaste 21 matcherna ! Så det offensiva spelet är där inget fel på precis.

Fenerbahce tog sig vidare efter 2 tighta matcher mot det vitryska laget BATE Borisov. Första mötet slutade 0-0 men hemma i Turkiet lyckades man få hål på vitryssarna och ta sig vidare. "Fener" har ett mycket bra material att tillgå, inte minst offensivt. Svårt att sia om hur Fenerbahce kommer att agera. Försöker man hålla "nollan" eller man ska försöka få med sig bortamål till hemmareturen ? Det blir säkert ingen våldsam offensiv satsning.

Plzen däremot vill nog gärna styra in ett par bollar innan returen i Turkiet.

Europa League matcher är alltid luriga. Otroligt svårtippade, iallafall när jag försöker. Så jag väljer alltid låga insatser på dessa matcher. Inget undantag idag.

Men jag tycker att utsikterna är väldigt goda till en ny tradingvinst idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar