onsdag 24 augusti 2011

Viktoria Plzen - FC Köpenhamn (Champions League Kval)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,65 @ Betfair

Försäkringar: Tar en 25% försäkring på 0-0 (15,0).

Resultat: RÄTT !!! FCK gör 0-1 när en halvtimme hade spelats av matchen ungefär. Kryssoddset går då upp till 4,3 och jag grönar ut till en garanterad vinst. Det hade varit en aning bättre om Plzen hade gjort 1-0 men vinst blev det ändå !

Kommentar/Analys:


Första mötet i Danmark mellan dessa båda lagen slutade 1-3 till Plzen och nu har Roland Nilssons manskap en oerhört tuff uppförsbacke att bestiga ! Vinner man matchen med 0-2 blir man ändå utslagna...

Roland Nilsson har lovat att Köpenhamn ska spela med 2 anfallare ikväll. Dessa båda herrar blir antagligen Dame N'doye och Morten Nordstrand.

FC Köpenhamn måste gå på offensiven från första minuten och mot ett starkt lag som Plzen kan detta straffa sig hårt. Står där 0-0 på resultattavlan efter 45 minuter kommer jag att bli en aning överraskad !

Att man får oddset 15,0 på oddset 0-0 när boka kryss oddset är nere i 3,65 på en kvalmatch till Champions League är grymt bra !
Skulle matchen mot all förmodan stå 0-0 i halvlek så kommer jag att agera. Då tradar jag ut på oavgjort till en förlust.

Men så tråkigt ska vi inte ha det ! Vi kommer säkerligen att få se ett mål i första halvlek :)

Nu hejar vi på FC Köpenhamn så vi ialalfall får se ett nordiskt lag i Champions League gruppspelet !

Läs mer om Plzen - Köpenhamn HÄR

Jag kommer även att heja stenhårt på Udinese mot Arsenal ! Arsenal ska knäckas rejält ;) Muhahahahaha !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar