måndag 1 augusti 2011

Tjäna Uppemot 10.000 Kr Den Första Månaden Som Ny Kund Hos Betfair

Just nu driver Betfair en grym kampanj för att locka till sig fler kunder. Alla nya kunder har för tillfället chansen att tjäna uppemot 10.000 kr de första 30 dagarna som man spelar på oddsbörsen.

Jag tänkte förklara hur det går till nu.

1. Registera dig som kund hos Betfair, det kan du göra genom att klicka här.

2. Sätt in pengar på ditt Betfair konto.

3. Börja spela ! Nu har du 30 dagar på dig att samla på dig så många Betfair poäng som möjligt. Du kan välja att spela på sportsmarknaderna eller knåpa ihop ett kombispel. Du kommer att tjäna poäng vilket du än väljer. Det bästa är att du inte behöver vinna för att få poäng, du får även poäng om du skulle råka förlora någon gång.

4. Efter att dina 30 dagar har gått så räknar Betfair ihop hur många poäng du har samlat och därefter får du din bonus på uppemot 10.000 kr !!!


Vad Som Är Bra Att Veta

Du kommer att få 1 poäng vid varje krona du betalar Betfair i provision. 1 poäng = 1 Krona. Det blir rätt så lätt att hålla reda på det :)

För att tjäna 10.000 kr måste du ha kommit upp i 50.000 poäng och det kommer att bli... Svårt. Du förstår säkert att för att tjäna 10.000 kr behöver du ett stort startkapital. Om jag får gissa så tror jag att en hobbytrader skulle kunna tjäna 500-2000 kr på en månad och det är inte fy skam det heller.

OBS: Kampanjen gäller bara på sportspel och kombispel. Du kommer alltså inte att tjäna poäng på någon annan marknad.

Jag vet inte hur länge Betfair kommer att ha denna kampanj uppe så mitt förslag är att bli kund så snabbt som möjligt, imorgon kan kampanjen vara borttagen och då är det för sent !

Klicka Här För Att Tjäna Uppemot 10.000 Kr På 1 Månad !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar