fredag 26 augusti 2011

Zwolle - Sparta Rotterdam (Holland, Jupiler League)


Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,0 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (odds mellan 19,0-22,0) och halvförsäkring på 1-1 (odds mellan 8,6-9,4)

Resultat: 0-0 stod sig länge så det krävdes att man agera. Jag började fylla på min försäkring till en 75% försäkring i 65:e minuten. Zwolle gör därefter 1-0 och vinner sedan matchen. Det blev en minivinst till slut :)

Kommentar/Analys:


Zwolle är ett väldigt bra lag och kommer säkerligen att vara med i kampen om den åtråvärda förstaplatsen som innebär uppflyttning. Man har börjat säsongen starkt. I första matchen fick man med sig ett oavgjort resultat borta mot Den Bosch och se 2 senaste matcherna har slutat med segrar mot Oss och AGOVV. (skumma namn på holländska lag...)

Man ligger för tillfället tvåa i ligan. Eindhoven leder med 9 poäng.

Idag ställs man mot Sparta som inte har börjat ligan riktigt lika bra. Man har 1 vinst, 1 oavgjord och 1 förlust på de 3 första matcherna. Det är främst på hemmaplan som laget tar sina poäng.

Förrs säsongens möten slutade med 2 vinster för Zwolle. 3-1 på hemmaplan och sen vann dom även på bortaplan, då med 1-2.

Ett Zwolle i god form och som inte har förlorat på 5 raka matcher mot ett mediokert Sparta ska bara sluta i hemmavinst enligt mig. Man har inte råd att tappa många poäng hemma om man vill utmana främst Eindhoven om direktuppflyttning. Fast att säsongen precis har börjat så blir det full fart !

Just nu är där tyvärr inte så mycket pengar matchat på denna match så jag avvaktar lite innan jag spelar. Ska försöka få alltm matchat under dagen då mer pengar kommer att omsättas.

Detta är ett riktigt bra spel med grymt bra odds både på 0-0 och 1-1. 0-0 är inte så vanligt i Jupiler League !


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar