onsdag 3 augusti 2011

"Stensäker" dubbel från Betsafe


Jag kunde inte bara låta bli ! Oddsen är för bra för att inte spelas :)

Jag vet, jag vet... Jag borde skämmas som inte tror på våra svenska hopp ute i Europa men nu ska jag försöka förklara varför jag tror just såhär.

Vi börjar med Malmö FF - Glasgow Rangers som spelas tisdgagen den 3 augusti klockan 19:00, alltså idag.

Som alla vet eller borde veta så besegrade Malmö Rangers på Ibrox i förra mötet med 0-1. Dom fick alltså in ett bortamål och ligger väldigt bra till inför returen. Det roliga är att på många forum så diskuteras där redan vilka Malmö ska möta när dom har slagit ut Rangers ikväll.... !!!

Nu är det såhär, i förra mötet hade Malmö en hel del tur. Skottarna saknade inte målchanser precis men hade helt enkelt inte skärpan som behövs i avsluten. Personligen så tror jag att det var en hel del underskattning också med i bilden.

Rangers trodde nog att det skulle "fixa sig själv" utan att man behövde anstränga sig så mycket. Men i fotboll gäller det att kämpa tills domaren blåser av matchen annars förlorar man helt enkelt.

En annan viktig aspekt som spelade in var nog att Rangers knappt har början sin liga inu. Man har endast spelat 2 matcher hittills och den första var mot Hearts (1-1) och den andra var mot St Johnstone (vinst med 2-0). Jag tror att vinsten mot St Johnstone var superviktig! Nu vet laget att om dom kämpar stenhårt i 90 minuter så kommer dom att vinna.

Samma sak gäller idag, går Rangers ut och gör sitt jobb utan att underskatta Malmö (igen) så får tyvärr Malmö ursäkta men då åker dom ut. Jag tror på 0-3 idag.

Swedbank arena är utsåld idag, 21.000 segerrusiga malmöiter väntas ikväll. Alla kommer att heja på "Di Blåe".

Rangers kommer inte att få ha några fans med sig på arenan idag. En incident som inträffade förra säsongen är anledningen till detta. Detta förbud gäller bara denna matchen.

Alla säger att det är en stor nackdel men jag tror att det är en stor FÖRDEL istället.

Varför ?

Rangers behöver inte känna någon press alls. Ikväll går där ut 11 spelare som vet vad dom ska göra och ingen kommer att heja på Rangers. Detta ser jag som något positivt.

Om Malmö däremot spelar dåligt sitter där 21.000 man som inte blir så glada... Där kan vi snacka om press ! Malmö har inte erfarenheten att hantera en sån här situation ännu, Rangers har däremot varit med förr...

0-3, inget snack !

Häcken - Nacional... Första mötet slutade 3-0 till portugiserna efter en enorm klasskillnad lagen i mellan. Nu är det även här returmöte torsdagen den 4 augusti kl 19:00, alltså imorgon.

Jag tror såhär, efter 3-0 i Portugal finns inte chansen till avancemang och man bryr sig nog inte så mycket om den här matchen skulle jag tro. Häckens arena eldhärjades för någon dag sedan och jag har inga uppgifter om matchen kommer att spelas på deras hemmaplan med tanke på detta. Måste matchen flyttas är det ett jätteminus!

Att man får oddset 2,55 på ett portugisiskt lag mot ett halvdant svenskt lag är i mina ögon vansinnigt bra !!! Det går inte att motstå :)

En dubbel som ger 12,50 gånger pengarna med en insats på 1000 kr, inte helt fel om den går in ? ;)

Jag tror stenhårt på den !

Men jag får väl bita i det sura äpplet när Malmö har gått vidare ikväll...

Men det komemr inte att hända, Malmö - Rangers = 0-3 och Häcken - Nacinal slutar 1-3 eller 0-2.

Punkt slut.

Resultat: FEL !!! Malmö spelar 1-1 och går vidare till fjärde och sista kvalomgången ! Riktigt kul men jag blev en tusenlapp fattigare... Får skylla mig själv när jag går emot svenska lag ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar