söndag 21 augusti 2011

Topptipset Söndagen Den 21 Augusti 2011TOPPTIPSFÖRSLAG
Bli Kund Hos Svenskaspel Och Få 50% Rabatt På Ditt Första Spel!
Resultat: FEL !!! 7 rätt. Utdelningen blev nåt på 300 kr. Halmstad höll på att ta poäng mot Helsingborg men till slut kunde dom inte stå emot längre. 2 snabba mål... Synd för utdelningen. Jag var med enda tills sista matchen (Milan - Juventus) och ni som såg den såg också att "Juve" blev RÅNADE på en straffspark i nittiofjärde matchminuten !!! Bollen tog solklart på Milan backen. Undra hur mycket pengar Silvio Berlusconi behövde muta domaren med för att Milan skulle vinna !!!???

Jag såg Man City mot Swansea och spelmässigt var dom överlägsna ! Nu var inte motståndet det bästa men jag tror vi fick se ett smakprov på vad som komma skall... Bolton mötte ett QPR som var sämre än sämst. Vinsten skrevs till 0-4 men jag höjer inte Bolton till skyarna för det. QPR VAR SÄMST !!!

Bolton får svårt idag. Läs mer om matchen HÄR

Helsingborg hade tuff match i Belgien i veckan och kommer att spara spelare mot Halmstad idag. Returmöte sker mot Liege i veckan. Jag tror att Helsingborg kommer att ta lite för lätt på denna uppgiften idag och sånt brukar straffa sig...

Man möter ett Halmstad som inte har något mer att förlora. Man har redan förlorat nästan allt. Alla förväntar sig en 5-0 seger till H-borg. Men... hur kul hade det intee varit att besegrat serieledarna ? VARNING FÖR HALMSTAD !

Läs mer om matchen HÄR

Jag gamblar lite mellan Milan - Juventus. Detta är en Berlusconi Cup/träningsmatch som inte tas på så stort allvar. Milan har problem med skador och mitt favoritlag Juventus har värvat bra inför säsongen. Jag tror både lagen känner sig nöjda med ett oavgjort resultat.

Lite tankar och analyser om Europatipset hittar du HÄR

Dagens Topptips system kostar 216 kr att lämna in och vi får hoppas att det går lite bättre än igår ;) Men jag ser det såhär, det kan knappast gå sämre !

Bli Kund Hos Svenskaspel Och Få 50% Rabatt På Ditt Första Spel!

2 kommentarer:

 1. 1x2 på hbg halmstad? wtf! kunde med säkerhet ha spelat 1x kanske till och med en enkel etta på den och spela utnyttja graderingen till något bättre t.e.x. milan-juve. pinsamt dåligt

  SvaraRadera
 2. Det är ju alltid lätt att säga det i efterhand ;)

  Halmstad höll 0-0 ganska länge så med lite tur hade det kunnat bli ett kryss.

  På Topptipset gäller det att chansa lite om man inte villa vinna 100-300 kr varje gång.

  Jag missar gärna 300 kr utdelningarna ett par gånger för att smälla in 10.000 kr lite mer sällan.

  SvaraRadera