onsdag 10 augusti 2011

Topptipset Onsdag 10 Augusti 2011

TOPPTIPS FÖRSLAG ONSDAG


Topptipset - Få 50% Rabatt På Ditt Första Spel!


Resultat: FEL !!! KATASTROFTIPPNING !!! 5 Rätt. Det är fan inte okej när man har ett system på 432 kr... Norge spelar totalt ut tjeckerna, Italien vinner över Spanien med 2-1, Sverige stänker in 0-1 mot Ukraina i 92:a minuten... Riktigt svagt av mig och ännu ett tecken på att man ska låta bli landskamper hädanefter. Nya tag på lördag om inte typ hela kupongen ska lottas...

Sverige saknar en hel del spelare som exempelvis Zlatan och Mellberg. Ukraina kommer säkert att vara taggade till den här matchen och jag skulle bli mycket förvånad om Sverige lyckas vinna.

England - Holland kommer inte att spelas ! Den kommer att lottas.

Frankrike är sjukt hög favorit idag mot Chile och jag kan inte riktigt förstå varför... Chile har visat att dom är ett riktigt bra lag och 70% på Frankrike. FÖR HÖGT ! Patrice Evra ska inte heller vara med och det är ett tungt avbräck.

Italien har jag svårt för att tippa med när det gäller vänskapsmatcher. Sist förlorade dom mot Irland på bortaplan med 2-0 och jag tror inte italienarna är så sugna på att ens spela matchen idag. Spanien vinner med 2 måls marginal.

Norge saknar väldigt många spelare och Tjeckien är på uppgång känns det som. X2 känns som en "helis".

Dagens matche måste ändå vara mötet mellan Tyskland - Brasilien. Många offensiva krafter i båda lagen och det kommer säkerligen bli en hel del mål.
Brasilien är säkert taggade till tusen då dom åkte ut alltför tidigt ut Copa America.Topptipset - Få 50% Rabatt På Ditt Första Spel!2 kommentarer:

  1. Det var riktigt härligt :)

    Tur att det inte bara var den matchen som jag fick fel på. Då hade det varit lite irriterande...

    SvaraRadera