måndag 1 augusti 2011

Vålerenga - Liverpool (Vänskapsmatch)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 4,5 eller lägre.

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 och 1-1. Oddsen på 0-0 är höga, ska försöka få mellan 17,0-20,0. 1-1 oddsen är också höga, här ska jag försöka få 10,0 eller högre.

Bolag: Betfair - Alla Nya Kunder Kan Tjäna Uppemot 10.000 Kr !

Resultat: RÄTT OCH FEL !!! Vålerenga gör 1-0 i 13:e minuten och 2-0 i 18:e minuten. Oddset går inte upp så mycket på grund av att Liverpool var stora favoriter innan matchen startade. Jag tradar ändå ur mig. Det blev till slut en pytteliten förlust. Hade man suttit kvar och hoppats på turen kunde det blivit dyrt. Slutresultatet skrevs till 3-3...

Matchkommentar:


Liverpool spelade emot Galatasaray och fick storstryk ! En viss Johan Elmander visade då vägen för turkarna. Men laget Liverpool ställde på banan då var absolut inte A-laget om vi säger så.

Idag är jag helt övertygad om att Liverpool gärna vill visa vad dom kan. Premier League startat snart och då vill man nog undvika att förlora mot Vålerenga...

Efter att ha läst Shawshanks analys av matchen så blev jag ännu mer övertygad om att "Pool" tar hem detta.

Riktigt bra odds på BOKA oavgjort, höga odds på både 0-0 och 1-1. Ingenting kan gå fel när det känns såhär bra :) Eller... ?

Gör Liverpool 0-1 så kommer jag att gröna ut på matchodds marknaden och även 1-1 resultatet gröna jag ut.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar