måndag 22 augusti 2011

St Pauli - Duisburg (Tyskland, Bundesliga 2)

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 3,85

Försäkringar: 75% försäkring på 0-0 (15,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,4).

Bolag: Betfair

Resultat: RÄTT !!! St Pauli gör 1-0 i trettiotredje minuten och oddset för oavgjort driftar uppåt. Jag grönar ut mig direkt med BetAngel och även min 1-1 försäkring. Lite mindre vinst med tanke på att jag körde lite safe, 75% på 0-0. Men ändå, NY VINST OCH NYA PENGAR PÅ KONTOT :)

Kommentar/Analys:


St Pauli hamnade i underläge i senaste ligamatchen mot Bochum på bortaplan men visade prov på styrka genom att vända på steken till 1-2. Vinstmålet blev inprickat i 84:e minuten.

Man har sedan dess hunnit med en vänskapsmatch mot Werder Bremen och där blev det rena rama målfyrverkeriet ! Matchen slutade 4-5 till Bremen. (1-4 i halvtid) Där är alltså inget fel på målproduktionen men att man släppte in hela 5 mål är inte så imponerande... Nu sparades säkert en hel del spelare också.

Man har 2 raka segrar i Bundesliga 2 och idag saknar man mittfältaren Takyi pga skada och även Schachten som är avstängd.

Duisburg har 2 raka 0-0 matcher och har stora problem med målskyttet. Man får inte riktigt till det i dom avslutande lägena.

Jag tror att Duisburg kommer att vara väldigt taggade till denna match men St Pauli är snäppet vassare för tillfället. Nollan komemr att försöka hållas så länge det går och jag blir inte förvånad om det går länge... Därför spelar jag en 75% försäkring på 0-0.

Tror på en tight match och 1-0 känns rätt idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar